Pysiryok
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Тра 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 59
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:Менни Мартинез
- Особистий нікнейм: Олег Максимів
- Суть скарги: Почнемо з того що написав слова "посидиш в муті подумаєш" Менни почав мені казав що буде мут так як це провокация, потім я йому написав "йди сюди будь ласка, аж цікаво послуати". На що мені Менни відповідає "мені не цікаво )". А в мене таке питання , а коли це адм почали вирішувати приходити до гравців на допомогу чи ні так як йому не цікаво???? Де це написано в правилах серверу? Чи вже всім стало наплювати на правила і то що адм мають допомогати гравцям , а не по бажанню (хочу прийди , хочу не прийду). Люди йдуть на адмінку щоб допомогати ВСІМ гравцям без якихось "хочу або не хочу" "цікаво або не цікаво". Раз вже на адмінке то маєте допомогати завжди і навіть якщо вам це не цікаво. Далі той гравець вийшов з мута, та не подумай над поведінкою почав виписувати "Олежа, я насиловал твой рот" і тому подібне (все видно на скрінах). Але Менни стало все одно що там була згадка близьких та оск і він видав мут за 5.10. Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів. Хоча там вже зовсім інше, а саме 5.15. Заборонена згадка родичів у негативному контексті. | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів. І з такою поведінкою гравцю мають дати максимальне покарання , а не якийсь там мут, а як мінімум бан, щоб він не пограв та подумав щоб не відкривати більше свій так рот. Але Менни ж зробив інакше, дав мут ще й не по тому правила сервера
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *клік*
- Дата походження:13.11.2024