Розглянуто Метью Дефо/обман администрации

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

KIRILL_KROSS

Козак
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
17
Реакції
6
Бали
6
1.Метью Дефо
2.Кирило Пуков
3.я грав, побачив правопорушення зі сторони поліцейських, вони стояли и арештували людей в зеленій зоні( біля клану києву), за 2 хвилини до цього, я визвав адміністраторів, щоб вони прослідкували за цим, я запитував у поліцейських чому вони тут хвилини 3-4, (адмін їх не садив у деморган одразу, за надходження на червоній зоні) потім я не с контролював емоції , та образив їх, вони почали стріляти, розстріляли мені мотоцикл, так по мені стріляли, потім в мене стрельнули тайзером , и в мене вилетіло, я одразу зайшов, и через хвилини 3 їм видали покарання, я попросив адміна тепнутись до мене(метью дефо) и він мені почав погрожувати, що я отримаю покарання, догану, и тд. яж лише хотів уточнити чому покарання видано не точно , и говорив що я не виноватий, але він не послухав, і мене забанили, отож він не врятував мене, ще не знешкодив порушення вчасно.
4. 5.22.05.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переглянула докази адміністрації які були мені надані
Вас було заблоковано на 15 днів - це адекватна кількість днів, так як ваші порушення адміністрація взяла до купи, а саме
1.Образа гравців
2.Вихід з гри під час РП
3.Обман адміністрації

Ми ще раз переглянули ваші дії, і ви дійсно вийшли з гри, а зазначаєте що вас *крашнуло*
Будь ласка не обманюйте адміністрацію, щоб уникати в подальшому таких ситуацій.

Також наголошу, так як ви є лідером клана, системно вам не можливо дати WARN, а так як у вас не одне порушення, то покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі