Розглянуто Метю Дефо (Вище тільки Зірки)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.6541
2.григорій Ярошенко
3.Дуже цікава ситуація відбувається з даним гравцем.(Одразу хочу зазначити ,що у моїх скаргах немає мети злити лідера,або фракцію,мета справедливий розгляд скарги та винесення вердикту.Так як перед поданням скарги спілкувалися з Адміністрацією намагався питання вирішити в ДС шляхом діалогу,Гравець відмовився. Адміністратор сказав скаргу можна заливати)
Суть скарги полягає у некомпетентності ,повній безкарності ,та зловживанням службовим становищем .
Зайшов подивитися штрафи.Підійшов до поліцейскої дивчини.Почав з нею спілкуватися.Підбігають два молодця.Дайте документи дайте документи.Відрекомендуватися назвати причину -НІ.Ну ок даю документи.(Де я кажу кидаю паспорт людині навпроти провокації до поліцейського немає,тому що людина у формі не представилась я незнаю хто він може він бандит)
Перевіривши мене по базі виявляється,що розшуку у мене нема,штрафів нема окей.Але надаж докопатися.Питає Дефо ви ухилянт?(Це можна сміливо вважати як ОСК)Хай зайде в діскорд у войс я йому поясню ,хто такі ухилянти ,якщо він не знає.Кажу ні служив у фракції ЗСУ.Є трудова військовий квиток.
Каже у вас нема військового квитка ,дістаю військовий квиток не переглядає.Каже прострочений.Кажу то прострочений чи нема.Короче почався повний брєд.
Поїхали зі мною я Вас передам ЗСУ))))) З яких таких причин я маю з ним їхати хто він такий ?)Прошу назвати підставу.....називає цитую Стаття 72. Ухилення від проходження військової підготовки.А тепер питання зараз компетентність покинула гру? Стаття 72 ККУ застосовується для затримання особи!Яка перебуває у розшуку,яка не явилась за повісткою.На 03 сервері проєкту дається 24 години щоб зявитися у Військомат після вручення повістки.Хто мені повістку вручав???я у розшуку???? до чого тут Ст 72ККУ я в душі не чаю.Кажу я відмовляюсь бо я незнаю хто ви.І о чудо предявляє посвідчення.Ознайомлююсь цілий генерал.Круто!
Кажу ви кажете проїхати з вами це прохання чи наказ,каже наказ)))))Хто він такий такі накази давати зновуж таки не розумію))).Відмовляюся так як нема законих підстав.І полетіла душа в рай дістав кайданки .надів повів завів і тому подібне.Зачитати затриманому його права(Міранду) А для чого цеж генерал можна й без неї.
Кажу права зачитайте за що я затриманий.Відповідь ви не затримані)))))))))))Я так поняв я попав у якись соціальний експеремент)))))А поліцейський це аніматор)))ТІльки, ще нехватає вкінці посміхніться Вас знімала прихована камера...Чекаю відповідь )Ну це вже дійсно перебор.То він обшуки проводе вилучає якісь підозрілі речовини,то ухилянтів якихось ловить зловити не може...я чесно кажучи,ще такого не бачив)))На фрапсі все дуже гарно видно якість гарна фрапс повний адмін сказав можна закидувати більше 5 хвилин але вказати таймкоди..бо я замітив шо метью спеціально робить таку тактику щоб всі дії були якомога довше чого тільки фрапс цієї ситуації вартй майже 40 хвилин)))))Щоб потім гравцю напевно надали відповідь немає повної ситуації...а нє у мене є!!!Чекаю на розгляд.
Тайм коди:
0:28 початок розмови
0:35 Джейсону цікаво звідки я знайомий з нею(Джейсон не зобовязаний доповідати)
0:47 Надайте документи.для ознайомлення(Метью Людину не пробивають по планшету а перевіряють)
01:25 Питає чи я Ухилянт) Обідно Метью Обідно!
01:50 Є військовий киток ?-Є .Ні немає у вас))))(а ти купи слона)
02:20 Пройдіть за мною буде вас передано ЗСУ.На якій підставі та на підставі законів України (Браво)
03:35 Тут у метью сіли навушники)
04:30 Якщо не пройдете буде застосовані заходи ФІЗ.впливу.
04:49 Наказ Генерала йди з ним)
05:40 Ну добре зроблю послугу представлюсь і покажу посвідченя
06:28 Підстава?Підстава Військовий стан)аааа да все тоді погнали)
06:40 Не дає ознайомитись ,і не називає підстав конкретних.(Воєнний стан, як він сказав це не підстава))))
07:04 Підстава стаття 72ККУ ...(Тут мене порвало))))))Яким чином ця стаття до теперішньої ситуації)
08:23 Затримав))))) Права Міранду не зачитав.А нащо так піде)
08:55 За що я затриманий ?Ви не затримані)А чогож я в кайданках))))))))Шо за крінж)))
09:17 Відкрив двері ТЗ засунув людину))))))А повічливіше можна якось)))))
4.доказ
5.01.07.2025

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю!

Стосовно ситуації про ухилення від військової служби - все є вірним. Якщо у вас прострочений військовий квиток - ви зобов'язані його продовжити. Інакше це порушення законодавства Східної України.

Щодо подальших дій - лідер Метью Дефо отримує попередження та проведення суворої бесіди задля уникнення таких ситуацій в майбутньому.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі