Розглянуто Метю Дефо Міранда І Планшет Джейсона

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.6541,9490
2.Григорій Ярошенко
3.Під час зачитування прав людини а саме міранди немає такого що людина якщо мовчить вона відмовляється від чогось.
Я зберігав мовчання на що маю повне право до конвоювання мене у кімнату для допитів після прибуття туди запросив адвоката і телефонний дзвінок
На що мені було відмовлено.Цікаво на яких підставах.адже я від адвоката НЕ відмовлявся.І в міранді написано що я маю право на адвоката.Міранда це ознайомлення затриманого з його правами, а не конкретне ставлення перед фактом нада адвокат чи ні.
Також ІД 9490 дуже прикольно встановлює особу ще не отримавши документи,не отримавши відмови. Дістав планшет і панеслась....це по РП процесу Джейсон?
Знову чекаю відповідь у захист цих "найкращих" поліцейський
4.доказ
5.01.07.2025

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю!

Стосовно ситуації, що склалася, а саме не надання адвоката - на жаль, ніякими документами не регулюється правила надання адвоката (маю саме ситуацію у разі ігнорування працівників поліції чи бажаєте ви скористатися своїми правами). Ви також повинні розуміти, що є певні правила, які обмежують працівників державних структур утримувати гравців довгий проміжок часу. У свою чергу працівникам НПУ за цей час потрібно довести процесуальні дії до кінця. І якщо всі гравці будуть ігнорувати працівників НПУ, а через певний проміжок часу починають запрошувати адвоката тощо - це є у якомусь сенсі перетяг задля того аби працівники держ отримували покарання.

Це недопрацювання нашої РП-законодавчої бази. Ми візьмемо до уваги цей момент і найближчим часом, як тільки буде можливість, доопрацюємо цей момент для нормального функціонування та уникнення в майбутньому можливих спірних питань. Від себе гарантую, що проведу бесіду задля регулювання цього питання на тимчасовій основі.

Стосовно Джейсона Дефо можу сказати, що він відіграв все за правилами. В орієнтуванні була схожа людина, тому по РП було знято маску задля порівняння фото у планшеті та вашого обличчя чи це ви, чи ні.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі