Розглянуто Микита Андрійович // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анастасія Тейлор

Шановний гравець
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
48
Реакції
40
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Микита Андрійович
  2. Особистий нікнейм: Анастасія Тейлор
  3. Суть скарги: Я вважаю, що рішення адміністратора щодо скарги є некомпетентним. Згідно загальних правил проєкту, а саме: «7.1 "DM" - DeathMatch - нанесення шкоди гравцеві або майну без ІС причини.» та «7.2 "DM Car" - умисне псування транспортних засобів без ІС-причини.», для нанесення шкоди гравцю/транспортному засобу має бути ІС причина. Як пояснив адміністратор, ІС причиною було проведення постачання озброєння. Згідно правил проведення постачання озброєння, а саме: «3.2 Заборонено наносити шкоду гравцям, які не приймають участі в поставці. | jail 60», нехай це правило стосується неофіційних організацій (не розумію чому воно не розповсюджується на державні організації). Тоді візьмемо правило «2.6. У разі перешкоди руху колони співробітники зобов'язані попередити порушника не менше двох разів, у разі повторного порушення дозволено відкрити вогонь включно до нейтралізації порушника.», з мого боку ніяких перешкоджань/провокацій не було. Можемо не брати до уваги «DM Car», це ще можливо зрозуміти. Але навіщо було стріляти по персонажу, коли він був вже на доволі великій відстані від перестрілки та не мав в руках зброї - залишиться загадкою. Коли я зрозуміла, що там відбувається якийсь захід, я обережно проїхала під відбійником, щоб нікому не заважати. У будь-якому випадку, я вважаю, що ІС причини для нанесення шкоди персонажу не було. «1.1 Постачання матеріалів є РП заходом крім правил наведених нижче, на захід також поширюються інші правила сервера. Виключення: Дозволено PG з обох сторін.». Якщо ця скарга буде відхилена, то прошу адміністрацію чітко відповісти на запитання. На відеодоказі, прикріпленому до скарги ( тайм-код 0.23-0.30 ) чітко видно, що я їхала від власного будинку до авторинку. Як я мала вчинити у цій ситуації? Розвертатися та обʼїжати всю карту, що без GPS доволі складно, коли ти не знаєш карти? Чи їхати по NRD, щоб опинитися в деморгані? Та як діяти новачкам, які просто виконують початкові квести?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Назар-Пархуць-dm.146903/#post-638841
  5. Дата походження: 20.03.2024

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
2,046
Реакції
603
Бали
198
Вітаю, скарга буде перерозглянута

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі