Схвалено Микита Романов //BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Романов

Україна Понад Усе🇺🇦❤
Реєстрування
13 Вер 2023
Дописи
47
Реакції
79
Бали
406
Дитинство

Микита народився 10.08.2003 в Дніпропетровскій області у сім'ї Романових. Батько звали Іван він працював на стройці інженером, а мати звали Ольга вона працювала в невеличкій школі. Микита був відміником. Батько Микитки вчив різним речям з малечку, а малий все швидко сприймав.

lori-0005232903-bigwww.jpg

Юність

Микитка дуже любив гуляти зі своїми друзями зі школи. Він ходив з ними після школи в магазин та купляв там солодощі. Коли Микиті виповнилось 14 він пійшов на підробітку щоб купити батькові нову машину. Він хотів купити машину батькові для того щоб його батько возив овочі з дачі до дому та продавати їх на ринку. Микита побачив що у батька був старий мотоцикл та він вирішив його продати, він поїхав на цьому мотоциклі на ринок та почав там його продавати. Коли Микитка продав мотоцикл в нього була сума в 50тисяч грн так як він ще заробив грошей на підроботці. Микитка відав ці гроші свому батькові та сказав:

4d0791bc-d47a-4fb4-a281-27f9fd626715.jpeg

Батько я бачив як ти втомлявся їздити на тому старому мотоциклі та вирішив його продати: Промовив Микита

Батько йому з здивованістю каже: І на чому я буду їздити на роботу

Микита каже батькові передаючи в руки 50 тисяч грн: Ось це гроші за твій мотоцикл та гроші які я заробив на підроботці.

Батько обійняв Микитку та сказав; Я тебе дуже люблю сину.

Доросле життя

Ось Микиті вже 19 років він має все що він мріяв машину, квартиру та гроші. Коли Микиті стало цікаво : Якщо я пограю в казіно може я підімлю більше грошей? Не дивлячись ны на що вын пыйшов в казыно та грав там 6 годин. Микита вийшов з казіно з купою грошей в сумці. Микита одразу ж пійшов купляти собі нову машину яку він ще раніше мріяв за ту що внього була. Микита купив собі Mercedes Benz G63 Brabus. Потім він пійшов служити. Коли Микита відслужив 1 рік він вирішив далі віддавати долг своїй батьківщині та пійшов служити в підрозділ ССО.

podgotovku-i-ekipirovku-ukrainskogo-specnaza-v-znachitelnoi-stepeni-obespechivayu-24dy3f1s-164...jpg

Наше врем'я

Ось Микити вже зараз на посаді Полковника НПУ Дніпро. Він став людиною яка чесна але якщо бере хабарь то тіки у чесних людей щоб їм зменьшили трохи термін їхнього перебування в Тюрьмі. Микита є чесною людиною також він Bad Cop. Микита продовжує допомагати своїм батькам та не забуває що вони для ного зробили за все життя.

5d78d84f3c463.jpeg

Андрій Косик

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,469
Реакції
1,271
Бали
643
Вітаю, з натяжкою схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі