Схвалено Микита Романов //BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Романов

Україна Понад Усе🇺🇦❤
Реєстрування
13 Вер 2023
Дописи
45
Реакції
67
Бали
23
Дитинство

Микита народився 10.08.2003 в Дніпропетровскій області у сім'ї Романових. Батько звали Іван він працював на стройці інженером, а мати звали Ольга вона працювала в невеличкій школі. Микита був відміником. Батько Микитки вчив різним речям з малечку, а малий все швидко сприймав.

lori-0005232903-bigwww.jpg

Юність

Микитка дуже любив гуляти зі своїми друзями зі школи. Він ходив з ними після школи в магазин та купляв там солодощі. Коли Микиті виповнилось 14 він пійшов на підробітку щоб купити батькові нову машину. Він хотів купити машину батькові для того щоб його батько возив овочі з дачі до дому та продавати їх на ринку. Микита побачив що у батька був старий мотоцикл та він вирішив його продати, він поїхав на цьому мотоциклі на ринок та почав там його продавати. Коли Микитка продав мотоцикл в нього була сума в 50тисяч грн так як він ще заробив грошей на підроботці. Микитка відав ці гроші свому батькові та сказав:

4d0791bc-d47a-4fb4-a281-27f9fd626715.jpeg

Батько я бачив як ти втомлявся їздити на тому старому мотоциклі та вирішив його продати: Промовив Микита

Батько йому з здивованістю каже: І на чому я буду їздити на роботу

Микита каже батькові передаючи в руки 50 тисяч грн: Ось це гроші за твій мотоцикл та гроші які я заробив на підроботці.

Батько обійняв Микитку та сказав; Я тебе дуже люблю сину.

Доросле життя

Ось Микиті вже 19 років він має все що він мріяв машину, квартиру та гроші. Коли Микиті стало цікаво : Якщо я пограю в казіно може я підімлю більше грошей? Не дивлячись ны на що вын пыйшов в казыно та грав там 6 годин. Микита вийшов з казіно з купою грошей в сумці. Микита одразу ж пійшов купляти собі нову машину яку він ще раніше мріяв за ту що внього була. Микита купив собі Mercedes Benz G63 Brabus. Потім він пійшов служити. Коли Микита відслужив 1 рік він вирішив далі віддавати долг своїй батьківщині та пійшов служити в підрозділ ССО.

podgotovku-i-ekipirovku-ukrainskogo-specnaza-v-znachitelnoi-stepeni-obespechivayu-24dy3f1s-164...jpg

Наше врем'я

Ось Микити вже зараз на посаді Полковника НПУ Дніпро. Він став людиною яка чесна але якщо бере хабарь то тіки у чесних людей щоб їм зменьшили трохи термін їхнього перебування в Тюрьмі. Микита є чесною людиною також він Bad Cop. Микита продовжує допомагати своїм батькам та не забуває що вони для ного зробили за все життя.

5d78d84f3c463.jpeg

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,427
Реакції
1,248
Бали
253
Вітаю, з натяжкою схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі