- Реєстрування
- 10 Сер 2022
- Дописи
- 600
- Реакції
- 354
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора:Микита Стернюк
- Особистий нікнейм:Макс Набанов
- Суть скарги:
- Скарга була написана саме для Владислава Савочкіна, тому що він володіє деякою інформацією по данній теми. Розписувати, що було раніше не бачу сенсу, керівник проекту розуміє, за що був знятий колишній ГС ДЕРЖ Макс Ігнатченко. Саме про нього піде мова в моїй темі.
Отже, ГС ДЕРЖ Макс Ігнатченко був знятий з поста адміністратора з причини, яку пан Савочкін не хоче оприлюднювати, але адміністрація та керівний склад СБУ Х знає чітку причину звільнення. Після зняття пана Ігнатченка, Микита Стернюк стає на його місце та проводить обзвін на лідерку СБУ Харкова (хочу зауважить, що колишній генерал СБУ Х Володимир Кубарів пішов зі своєї посади завдяки тиску та блату інших фракцій, зі сторони колишнього ГС ДЕРЖ Макса Ігнатченка). Вже на етапі заявок, ми можемо спостерігати, як Микита Стернюк відсіяв сильну кандидатуру в лиці Володимира Кубарева та розчистив шлях до лідерки свойому другу Максу Ігнатченко. Ситуація з недопуском сильного кандидата була вирішена з керівництвом, але вже всі фігуранти обзвону знали куди все іде. Я з усіх сил готувався до обзвону та пройшов його. На мою думку, та думку деяких людей, які були на обзвоні, я відповів краще ніж кандидат Макс Ігнатченко. Результат не здивував, новий лідер СБУ Х - Макс Ігнатченко. Відповідальний за цей обзвін є ГС ДЕРЖ Микита Стернюк.
((Макс Ігнатченко був знятий з поста адміністратора за грубі порушення, як з такою біографією можливо ставати на лідерський пост ? Чому Микита, боячись конкуренції дозволяє собі відхиляти сильні кандидатури ? Чому рішення приймає зацікавлений людина, адже Микита Стернюк був заступником Макса Ігнатченка?))
Прошу Владислава Савочкіна переглянути відеозапис обзвону та вживати заходів в сторону Микити Стернюка. Також назначити лідером людину, яка пройшла обзвін краще за всіх! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Відео з обзвона прошу запросити у Микити, гравцям заборонено записувати відео.
- Дата походження:04.11.2023