Відмовлено Микита Стернюк//Для ГА або ЗГА не справедливість зняв з лідерки і дав бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Кочмар

Генерал ДКВС
Реєстрування
3 Лют 2023
Дописи
54
Реакції
22
Бали
28
  1. Нікнейм адміністратора: Микита Стернюк
  2. Особистий нікнейм:Вова Кочмар
  3. Суть скарги:Я попросив даного адміністратора зняти з лідерки мене За власним бажанням,оскільки немає часу грати у гру,але я якщо подумати відстояв два терміна і він мене зняв і дав в додачу дав бан облікового запису,тому я рахую що це не справидливо оскільки я відстояв 2 терміна і він мені видав бан, тому я хочу щоб даного адміністратора зняли з посади якщо він без причини видає покарання,і також даний адміністратор заборонив щоб я передав лідерку своєму замові не пояснивши причини через що я неможу йому передати лідерку.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

• Дата походження: 06.11.23

Вкладення

• Скриншот 06-11-2023 17.23.30.png
    Скриншот 06-11-2023 17.23.30.png
    1.7 Mб · Перегляди: 85

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, шановний гравець

Ви прикріплюєте скріншот іншого гравця та навіть не перевірили ситуацію на вашому аккаунті насправді, зробивши наклеп на мене, так як помилково видане покарання було зразу знято.
Також Ви пишете "не справедливо зняв з лідерки" хоча самостійно попросили вас зняти за "ЗВБ".

Причину відмови у "передачі" посади Лідера, я можу і не повідомляти(хоча Ви цього навіть не спитали), а причина проста - даний заступник стоїть на посаді 7 днів та немає достатнього досвіду на посаді.

Також надав докази Керівництву

Очікуйте відповідь ГА/ЗГА

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, випадкове покарання у вигляді блокування з вашого акаунту було знято одразу після видачі. Щодо вашого заступника, ЗГС Держ сумнівається в його компетентності, так як він стоїть тільки 7 днів. Не бачу порушень зі сторони адміністратора.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі