Відмовлено Микита Стернюк // Не зрозуміла причина відмови для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
203
Реакції
402
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Микита Стернюк.
  2. Особистий нікнейм: Даньок Хансен.
  3. Суть скарги:
    Вітаю. Я є другом Олексія Черевача.
    Сьогодні закрили заявки на Лідера НПУ Дніпра та П.Стернюк відмовив з причиною "КОЛИСЬ ви були неактивним."
    Саме коли Директором був Олексій то ЗМІ ХОЧ ЯКОСЬ працювало не те що зараз........
    Мені цікаво як Він може знати який в нього
    БУДЕ онлайн якщо його не допускають до Обзвону?????????????????
    Чому п.Маттео схвалив йому на L НПУ.к? Тому що він компетентний в своїй справі та розуміє що людина може підняти онлайн.

Слава
    Україні.
    Дякую за увагу. прошу подумати над рішенням ГС Держ.
    4Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ.
    5.Дата походження: 15.01.2024.

Останнє редагування:

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,002
Реакції
710
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Ви не маєте відношення до відмовлених кандидатів та не є людиною, якій відмовили у заявці. Тому навіть не бачу сенсу у наданні інформації вам про іншу людину
Але вважаю, що кандидат який був знятий нещодавно за халатне відношення до посади лідера, наразі не може бути допущений до обзвону на подібну посаду
Також, ЗГС Держ не так давно став на посаду, тому не може знати всіх деталей кандидатів, що подають заявки

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА :coffee:

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
203
Реакції
402
Бали
68
Вітаю, шановний гравець
Ви не маєте відношення до відмовлених кандидатів та не є людиною, якій відмовили у заявці. Тому навіть не бачу сенсу у наданні інформації вам про іншу людину
Але вважаю, що кандидат який був знятий нещодавно за халатне відношення до посади лідера, наразі не може бути допущений до обзвону на подібну посаду
Також, ЗГС Держ не так давно став на посаду, тому не може знати всіх деталей кандидатів, що подають заявки

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА :coffee:
п.Стернюк , я пишу замість п.Черевача тому що він мене попросив!
Він наразі не може відповісти!) Підскажіть більш реальну причину відмовлення в кандитуру? Тому що у п.Черевача могли бути особисті проблеми про які вам не відомо! Та + до цього , немає певного КД щоб не допускати
. п.Маттео був на час зняття Олексія Черевача був ГС.ЦО , тому про всі події він знав! Не потрібно з'їзжати з певної теми на ЗГС Держ!

Останнє редагування:

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
ГС Держ має повне право відхилити Вашу заявку на кандидатуру лідера НПУ. Те, що я Вас допустив до обзвону НПУ Києва, не дає Вам гарантію, що Вас допустять до обзвону НПУ Дніпра. Тому ніяк порушень від ГС Держ в даній ситуації я не бачу.

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
1,869
Реакції
512
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Адміністратори надали відповідь вище, згоден з їх рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі