Схвалено Микита Стернюк / некомпетентний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Микита Стернюк
  2. Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
  3. Суть скарги: видали мут за "неадекватні висловлювання у vip чат". у мене виникає, що такого неадекватного я написала, що мені видали мут?
    Особа з нікнеймом Арнольд Набахмутович перший до мене звернувся з провокативним запитанням "шо по картелю?", дана особа була раніше в моєму клані і зливала учасників свого ж клану, тому я написала в його сторону "криса", що являє собою значення "підлий". Не бачу в моїх словах нічого "неадекватного". Думаю адміністраторам потрібно трохи думати перед тим як видавати покарання, і в такому випадку видавати покаранння також так званим "провокаторам", а то цікавіть до гри зовсім зникає, коли банять і видають мути без важливої на то причини, не розібравшись в ситуації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

1691401172480.png
  5. Дата походження:07.08.2028

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, шановний гравець. На вашому скріншоті видно ваше порушення, висловлювання яке ви написали, вважаю неадекватним, тому і отримали покарання.

Очікуйте на відповідь, гарної гри :)

pvvlxntiy_228

Активний
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
386
Реакції
463
Бали
83
Вітаю, шановний гравець. На вашому скріншоті видно ваше порушення, висловлювання яке ви написали, вважаю неадекватним, тому і отримали покарання.

Очікуйте на відповідь, гарної гри :)
вибачаюсь за оффтоп, але ви мабуть не спробували розібратись в ситуації і не зрозуміли сенсу слів, перечитайте уважно скаргу та обдумайте своє покарання, тому що видавати мут за слово "криса", яке є синонімом до слова підлість - це абсурд.

Останнє редагування:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Покарання вам буде перевидана за образи, з адміністратором проведена бесіда.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі