Розглянуто Микита Стернюк( не згоден з вердиктом )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лип 2023
Дописи
23
Реакції
8
Бали
3
Особистий нікнейм: Кирило Торгаш
Суть: Доброго дня, сьогодні я получив бан на 9 днів по причині упом. родні. Я розумию що з моей сторони це було не правильно, але та людина перша упоминула мою родню та спровокувала но конфлікт. Ця людина пропагандувала кацапский серіал "Слово Пацана", та популяризувала його в грі. Я вважаю що я поступив не правильно в плані відповідного упом. родні. Я не згоден з вердиктом адміністратора Микити Стернюка ( бан 9 днів), прошу пом'якшити наказання на розгялд адміністрації.
https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-у-негативному-контексті-umbrellacorp.105611/ - чому данного гравця покарали /pmute 180, а мене покарали баном в прадовж 9 днів, якщо не уникнути бана, то по'мякшити покарання.
З повагою до адміністрації.
Доказ прикріпив нижче
Дата походження: 15.12.23

Вкладення

• Снимок экрана (846).png
    Снимок экрана (846).png
    1.6 Mб · Перегляди: 74

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Вам було видано покарання мною, та інша людина також отримала покарання за порушення правил серверу, не потрібно було вестись на провокації і тоді тільки той гравець отримав би покарання.
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Через те, що не бачу у Вас подібного порушення раніше (згадка родичів у негативному контексті), оскаржу Вам термін блокування до 5-ти днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі