Відмовлено Миколай Залужний дал кпз неправильно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
Ваш ігровий нік: Пабло Ескобар #4018
Ігровий нік адміністратора: Миколай Залужний
Причина покарання: убил "DARK"

Убил игрока клана "DARK" на мосту между Харьковом и Гоcтомелем, не в ЗЗ , по правилам. Я из клана Toxic, у нас война.

Я конечно понимаю, что у админа возможно не видно клана, но это его не освобождает от НАКАЗАНИЯ.
Так же прошу возместить ущерб за потраченное время + из-за КПЗ пропало: 3 АВП и 4 АК-47. Тоже возместить стоимость .
Дата видачі покарання: 20.10.22 22:15 примерно.

Скриншот видачі покарання:

Переглянути вкладення Готовий відповідати у разі обману: ДА

Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
69
Реакції
20
Бали
21
Адреса
[email protected]

Вітаю
Я видав покарання за ДМ, по рп ви не знали що там Дарки і чому тоді ви не вбили за одне і іншого Дарка?
Тиць
Очікуйте відповіді від старшої адміністрації.

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113

Вітаю

Я видав покарання за ДМ, по рп ви не знали що там Дарки і чому тоді ви не вбили за одне і іншого Дарка?

Очікуйте відповіді від старшої адміністрації.

По РП если, то бандитов из дарк знаю всех в лицо, воюем очень-очень давно + тачка не тонированная.
У меня не показало , что над вторым есть клан . По этому его и не трогал и спросил или его не задело ))

Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
69
Реакції
20
Бали
21
Адреса
[email protected]
По РП если, то бандитов из дарк знаю всех в лицо, воюем очень-очень давно + тачка не тонированная.
У меня не показало , что над вторым есть клан . По этому его и не трогал и спросил или его не задело ))
Вы же это не отыграли

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Ви кажете що по РП знаєте всіх по обличу, але на відео ви напали на гравців в авто, навіть не подивившись в обличя, це по перше, по друге кажете що знаете усіх дарків в обличя і тут же пишите "я не бачив що там дарк" тобто не усіх знаете виходить. Адміністратор видав покарання вірно. відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі