Зачинено Миколай Сопрано

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Христофор Лумб

Активний
Реєстрування
25 Лип 2022
Дописи
49
Реакції
13
Бали
11
Ну тут одразу зрозуміло,що людина безграмотна,по ніку тільки,
+ розкидує мути на ліво направо,і в причині вказує "не ображайся",ну і інші дурниці
Ви дивіться кого ви набираєте на посади...

Миколай Сопрано

Ящик пива
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
17
Реакції
7
Бали
3
Доброго дня шановний гравець!
Будьте більш уважні, я писав причину пптч - порушення правил торг чату.
Торг чат лише для торгу, продажу та покупки.

Микита Гурцев

Dream of your life
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
607
Реакції
103
Бали
46

Христофор Лумб

Активний
Реєстрування
25 Лип 2022
Дописи
49
Реакції
13
Бали
11
Ем,а до чого тут форма?
Якщо ви ніяк не реагуєте,шо по формі,шо без ,ви передвзято відноситесь до гравців,
користуючись своїм положенням адміна.
p.s. Це не скарга,а інформація на розгляд,і якщо ви елементарно не можете літери читати,то це особисто ваші проблеми,
Просто ваш адмінчік,дає одному 30 хв,іншому 2 години,третьому годину?,знову ж передвзяте відношення,або почуття "царька"

Микита Гурцев

Dream of your life
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
607
Реакції
103
Бали
46
Ем,а до чого тут форма?
Якщо ви ніяк не реагуєте,шо по формі,шо без ,ви передвзято відноситесь до гравців,
p.s. Це не скарга,а інформація на розгляд,і якщо ви елементарно не можете літери читати,то це особисто ваші проблеми,
Просто ваш адмінчік,дає одному 30 хв,іншому 2 години,третьому годину?,знову ж передвзяте відношення,або почуття "царька"
Скарга в розділі "Скарги на адміністрацію" не є скаргою? На майбутнє, якщо хочеш щоб твою скаргу розглянули та все інше, роби по формі;););)

Миколай Сопрано

Ящик пива
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
17
Реакції
7
Бали
3
різні порушення різні покарання.
Також я маю право робити більше покарання якщо багато гравців порушують одне і теж правило.
Дякуємо що ви не байдужі але в нас є правила.

Миколай Сопрано

Ящик пива
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
17
Реакції
7
Бали
3
Ем,а до чого тут форма?
Ви говорили що я «безграмотний» але слова після коми, пишуться через пробіл.
Також претензія до ніку через те що Миколай а не Микола? Це тому що нік був зайнятий.
Прошу не займати час адміністраторів.

Христофор Лумб

Активний
Реєстрування
25 Лип 2022
Дописи
49
Реакції
13
Бали
11
Так я не вважаю саме тебе Миколко адміністратором, і таке враження що тебе в школі ображають, та ти виміщуєш злість саме в грі, і до речі порушення ті й самі,просто скрінів не робив тоді,всі писали за твою неадекватність,а ти злився наче дитя, і росказував"не ображайся"...

Миколай Сопрано

Ящик пива
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
17
Реакції
7
Бали
3
Так я не вважаю саме тебе Миколко адміністратором, і таке враження що тебе в школі ображають, та ти виміщуєш злість саме в грі, і до речі порушення ті й самі,просто скрінів не робив тоді,всі писали за твою неадекватність,а ти злився наче дитя, і росказував"не ображайся"...
Розповідав*

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
По-перше скарга не по формі
По-друге ви сами провакуєте та ображаете адміністратора
По-трете за некорекні покарання - адміністратор отримав попередження. зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі