Розглянуто Микола Євтушенко // Порушення правил затримання + незаконні дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Микола Євтушенко №114465
  2. Особистий нікнейм: Михайло Лебіга №126272

3. Суть скарги: Нажаль у мене відсутнє повне відео, тому прошу вимагати у працівників патрульної у другої сторони також надання відео-доказу, оскільки згідно закону України, усі працівники НПУ під час виїзду на патрулювання зобов'язані увімкнути автомобільний відео-реєстратор, а також нагрудну боді-камеру. У разі відсутності цих відео-доказів, працівників НПУ можна притягнути до відповідальності за халатне відношеня до роботи та приховання правопорушень які будуть надані мною нижче для ухиляння від відповідальності.

Під час мого руху по своїй смузі руху, мною було прийняте рішення на перехресті повернути ліворуч, під час виконання моїм ТЗ маневру повороту, на мотоциклі 1994 року випуску, відмовили гальма, в результаті чого, ненароком мій ТЗ виїхав на зустрічну смугу руху, чим не надав перевагу в русі попереду їдучому ТЗ працівників національної поліції.

Після чого відразу після нашого зіткнення, не переконавшись у моєю задовільному психологічного та фізичному стані, працівники УПП почали виконувати негайні дії по затриманню моєї особи, чим порушили "Закон України "Про національну поліцію"Тут", а саме:
    - Розділ "1", Стаття "2", Пункт "1.2": Забезпечення безпеки дорожнього руху та надання допомоги їх учасникам
    -
    Розділ "1", Стаття "2", Пункт "1.5": Надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги.

В подальшому, коли моя особа вже була закута в кайданки, працівник БЕЗ відігравання РП ситуації, не знявши з мене одну кайданку, почав вимагати від мене мій документ, а саме паспорт громадянина України, для перевірки особи, що я зробив безухильно, але все ж відігровки не відбулося (Усе вищезазначене ПОВИННО бути на відео-доказі працівника НПУ згідно статуту МВС про зобов'язання використовувати нагрудну боді-камеру під час затримання). Після чого мені відразу почали виписувати незрозумілі мені статті, штрафи, розшуки, лишання моєї особи водійського посвідчення, навіть не запропонувавши представитись, та перевірити особу працівника НПУ.

Після того, як я чітко і справедливо поніс відповідальність за незаконне ув'язнення, мною було прийняте рішення звернутися звернутися за допомогою до верховного Європейського Суду для з'ясування адекватності і правомірності мого затримання працівниками НПУ, а саме з наступним питанням: "ВЄС", на що отримав наступну відповідь: "Відповідь". Тому ВИМАГАЮ застосувати міри відносно неправомірних дій працівників УПП, оскільки адміністративні правопорушення караються стягненням штрафу, але не дивлячись на це, працівниками було видано мені статтю за кримінальну відповідальність, яка карається ув'язненням і позбавленням волі на срок 4 місяці (20хв "1год/1рік"), а також позбавленням водійського посвідчення.
  4. Докази (скріншот/відео): Відео-доказ
  5. Дата порушення:23.09.2023

Влад Пепюк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
20
Бали
21
Вік
37
Я як водій можу сказати, що порушення від бійця Микола Євтушенко були, але якщо би водій мотоцикла не їхав по зустрічній смузі, все б було добре, зараз надам відео від початку, і буду чекати відповіді адміністраторів.

Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
3
Я як водій можу сказати, що порушення від бійця Микола Євтушенко були, але якщо би водій мотоцикла не їхав по зустрічній смузі, все б було добре, зараз надам відео від початку, і буду чекати відповіді адміністраторів.
Уважно читайте причину скарги. Під час керування мною мого транспортного засобу, через проблему з гальмами не впорався з керуванням, в результаті чого виїхав на зустрічну смугу руху, не надавши автомобілю поліції перевагу в русі. Тому повторюю, мій виїзд на зустрічну смугу без надання переваги вашому автомобілю - ВИПАДКОВИЙ!!!

Влад Пепюк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
20
Бали
21
Вік
37
Чому ви це нам одразу не сказали? на відео фіксації, ви ні разу це не сказали.

Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
3
Чому ви це нам одразу не сказали? на відео фіксації, ви ні разу це не сказали.
По-перше: я не маю мікрофону, мій спілкуватися лише ТЧ. Тому відразу написав: "Для чого мій паспорт?". А от вже коли почались незаконні дії вашого співробітника відносно моєї особи, не було сенсу вже нічого казати, оскільки ви почали незаконні дії, і мені потрібно було виявити всю палітру беззаконня працівників НПУ м. Дніпро!!!

Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
3
Я перепрошую, ви так і не надали повного відео. Ми зможемо це побачити?

Влад Пепюк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
20
Бали
21
Вік
37
Також, якщо у вас відказали тормоза, а ви повертали, то на відео фіскації видно як ви навіть не намагаєтесь повернути, у вас відказали тормоза, а не руль

Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
3
Я знаю, під час того, як я зрозумів, що в мене відсутні гальма, мною було прийняте рішення направити мій ТЗ в бік тротуару, для коственного гальмування об паркан, але нажаль, на моєму шляху виявився автомобіль УПП, що призвело до ДТП

Влад Пепюк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
20
Бали
21
Вік
37
Я знаю, під час того, як я зрозумів, що в мене відсутні гальма, мною було прийняте рішення направити мій ТЗ в бік тротуару, для коственного гальмування об паркан, але нажаль, на моєму шляху виявився автомобіль УПП, що призвело до ДТП
тепер ви самі доказали, що ви винні в цьому ДТП, я не спорю за порушення від мого співробітника, але ДТП зробили ви!

Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
3
все інше, є у вас на відеофіксації
Нііііі, будь ласка, надайте ПОВНЕ відео з вашої боді камери, де були зображені наступні дії:
- Вимагання у мене паспорту без відігровки
- Витання мені розшуку
- Використання Тайзеру вашим співробіником по відношеню до громадянина який не мав наміру покидати місце ДТП

Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
3
тепер ви самі доказали, що ви винні в цьому ДТП, я не спорю за порушення від мого співробітника, але ДТП зробили ви!
Так, я здається ніде й нічого не мав проти того, що з моєї необачності, а саме через те, що я не перевірив перед виїздом справність свого ТЗ, відбулось ДТП. Повторюю, я не маю нічого проти водія ТЗ УПП, він рухався повністю згідно ПДД, але питання є відносно вашого співробітника, а саме: Миколи Євтушенка!

Влад Пепюк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
20
Бали
21
Вік
37
Нііііі, будь ласка, надайте ПОВНЕ відео з вашої боді камери, де були зображені наступні дії:
- Вимагання у мене паспорту без відігровки
- Витання мені розшуку
- Використання Тайзеру вашим співробіником по відношеню до громадянина який не мав наміру покидати місце ДТП
Розшук видавав не я а мій бієць, тому, не бачу сенсу цих доказів тому, що все інше є у вас на відео, передивіться будь ласка

Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
3
Розшук видавав не я а мій бієць, тому, не бачу сенсу цих доказів тому, що все інше є у вас на відео, передивіться будь ласка
Та добре, я не проти, але якщо у вищезазначеної особи будуть відсутні відео-докази з нагрудної боді камери під час патрулювання, а також затримання, це буде свідчити про некомпетентність працівника УПП м.Дніпро, а саме порушення правил статуту "про використання відео-фіксації!

Влад Пепюк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
20
Бали
21
Вік
37
Та добре, я не проти, але якщо у вищезазначеної особи будуть відсутні відео-докази з нагрудної боді камери під час патрулювання, а також затримання, це буде свідчити про некомпетентність працівника УПП м.Дніпро, а саме порушення правил статуту "про використання відео-фіксації!
Я в нього зараз перепитаю про відео-докази

Влад Пепюк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
20
Бали
21
Вік
37
я перепитав, у бійця Микола Євтушенко, боді-камера були вимкнена, це зв'язано з тим, що ми тільки виїхали в патрулювання тому він не встиг включити, ми робили все оперативно і тому він забув!

Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
5
Бали
3
я перепитав, у бійця Микола Євтушенко, боді-камера були вимкнена, це зв'язано з тим, що ми тільки виїхали в патрулювання тому він не встиг включити, ми робили все оперативно і тому він забув!
Нуууу, це вже не мої проблеми честно кажучи. У разі не надання відеодоказів мого затримання працівником УПП або його співробітників - то дії співробітника повинні бути признанні незаконними з моїх слів, або з мого відео-запису, а також частково вашого!

Влад Пепюк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
20
Бали
21
Вік
37
Нуууу, це вже не мої проблеми честно кажучи. У разі не надання відеодоказів мого затримання працівником УПП або його співробітників - то дії співробітника повинні бути признанні незаконними з моїх слів, або з мого відео-запису, а також частково вашого!
Я з вами соглашусь, чекаю відповіді від адміністраторів

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Гравець Микола Євтушенко ID114465 отримає догану за порушення статуту

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі