Розглянуто Микола Богданов/ Не згоден з рішенням адміністратора. Прошу розглянути скаргу Головному адміністратору сервера.|ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
40
Реакції
17
Бали
11
Вік
27
1. Нікнейм адміністратора: Микола Богданов

2. Особистий нікнейм: Влад Коломієць

3. Суть скарги: Не згоден рішенням адміністратора, прошу розглянути скаргу ГА Олександр Міракл та звʼязатися зі мною в діскорді для пояснення ситуації.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
изображение_2024-01-03_181139.png

5. Дата походження:03.01.2024
6. На сказрі немає відео фіксації угоди зовсім, тільки скріншот. Як і на багатьох рп проектах скарги без повної відео фіксації закриваються по причині Недостатньо доказів. Тут сталось інакше.
На даному скріншоті видно що я віддав товар гравцю який він купляв, та обіцяв повернути кошти, але я не вказав скільки я хочу йому повернути.
IMG_5150.png
Тому я порахував що з таким ставленням до мене я йому повертаю тільки 500грн.
IMG_5149.png
Я його не обманював та здійснив сказане, віддав товар та повернув кошти. З моєї сторони немає обману. Це помилка самого гравця.

7. Прошу звязатися старшу адміністрацію зі мною ds: kkkkvvvvoooo
tg : kkkkvvvvoooo

Останнє редагування:

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Під фразою "повернути гроші" мається на увазі, що ви поверните всі гроші, котрі людина випадково скинула, навіть 500 грн ви скинули не одразу, а тільки після скарги.
Очікуйте відповідь ГА/ЗГА

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1,293
Реакції
664
Бали
198
Вітаю.

Так як кошти було списано та повернуто гравцю Дмитро Джокер (9.153.000 грн), термін вашого блокування буде зменшено до 7 днів.
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі