Владислав Київський
Козак
- Реєстрування
- 1 Січ 2024
- Дописи
- 40
- Реакції
- 17
- Бали
- 11
- Вік
- 27
1. Нікнейм адміністратора: Микола Богданов
2. Особистий нікнейм: Влад Коломієць
3. Суть скарги: Не згоден рішенням адміністратора, прошу розглянути скаргу ГА Олександр Міракл та звʼязатися зі мною в діскорді для пояснення ситуації.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження:03.01.2024
6. На сказрі немає відео фіксації угоди зовсім, тільки скріншот. Як і на багатьох рп проектах скарги без повної відео фіксації закриваються по причині Недостатньо доказів. Тут сталось інакше.
На даному скріншоті видно що я віддав товар гравцю який він купляв, та обіцяв повернути кошти, але я не вказав скільки я хочу йому повернути.
Тому я порахував що з таким ставленням до мене я йому повертаю тільки 500грн.
Я його не обманював та здійснив сказане, віддав товар та повернув кошти. З моєї сторони немає обману. Це помилка самого гравця.
7. Прошу звязатися старшу адміністрацію зі мною ds: kkkkvvvvoooo
tg : kkkkvvvvoooo
2. Особистий нікнейм: Влад Коломієць
3. Суть скарги: Не згоден рішенням адміністратора, прошу розглянути скаргу ГА Олександр Міракл та звʼязатися зі мною в діскорді для пояснення ситуації.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження:03.01.2024
6. На сказрі немає відео фіксації угоди зовсім, тільки скріншот. Як і на багатьох рп проектах скарги без повної відео фіксації закриваються по причині Недостатньо доказів. Тут сталось інакше.
На даному скріншоті видно що я віддав товар гравцю який він купляв, та обіцяв повернути кошти, але я не вказав скільки я хочу йому повернути.
7. Прошу звязатися старшу адміністрацію зі мною ds: kkkkvvvvoooo
tg : kkkkvvvvoooo
Останнє редагування: