Розглянуто Микола Богданов/ Не згоден рішенням адміністратора, прошу Вас переглянути мою скаргу. Оскільки в мене є новий запис з діскорду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Микола Богданов

2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер

3. Суть скарги: Не згоден рішенням адміністратора. Шановна адміністрація прошу Вас передивитися скаргу та повернути мої гроші (9 153 000 грн. ). В мене є дуже цікавий записи який може змінити всю ситуацію де гравець Влад Коломієць підтверджує на записі, що я дійсно передавав кошти йому, і він їх не збирався повертати мені. Цей запису був здійснений не давно. Дуже чудово чути, що гравець погрожує мені та ображає мене неадекватними словами. Прошу Вас прослухати його він буде наданий під низом у Доказ видачі покарання (скріншот/відео). Всю інформацію яку я надавав в попередній скарзі ви можете її переглянути (там вид, що той самий діскорд по якому я надавав інформацію).

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
изображение_2024-01-03_181139.png

Прошу Вас прослухати голосовий запис в відео фіксації з діскорду тут

5. Дата походження:03.01.2024

Шановна адміністрація прошу Вас звернути увагу на останній запис де Владислав Коломієць зізнається, що дійсно я йому переводив кошти. Він їх мені не повертав жодним образом. На запису чути як він мені погрожує та ображає мене неадекватними словами.

Як ви бачите, що в мене баланс не змінився, ви можете переглянути всю історію платежів тут.

Яку суму я перевів Владиславу Коломієць теж видно на знімку екрану як ви бачите я обвів той баланс 10170000 грн.
gta_sa 2024-01-03 18-30-46-41.png

На знімку екрану видно скільки повенув Владислав Коломієць. Я ви бачете 497,5 грн.
gta_sa 2024-01-03 18-40-27-81.png

Якій баланс зараз складає в мене на карті Знімок екрану:
gta_sa 2024-01-03 18-45-31-87.png

Це сума яку я повинен був заплатити 1 017 000 грн. за ялинки. Я на її не претендую.

Прошу Вас шановна адміністрація повернути лише ту суму яку я скинув помилково 9 153 000 грн. Вже сам Владислав підтвердив у відео запису голосового повідомлення так само по переписуванню в діскорді з мною, що я йому дійсно їх переводив кошти ще він підтвердив що не передав, і не буде це робити в жодному випадку.

Вже у Вас шановна адміністрація достатньо доказів на повернення моїх грошей (9 153 000 грн.).

Останнє редагування:

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Від гравця котрого ви звинувачуєте немає жодного допису в діскорді 01, тому немає доказів що це саме він- Влад Коломієць.
Адміністрація не несе відповідальність за помилки при переводі грошей
Очікуйте відповідь ГА/ЗГА

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1,293
Реакції
664
Бали
198
Вітаю.

Кошти було повернуто, сума велика. Майте на увазі, що адміністрація не займається поверненням коштів та будьте обачними.
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі