Відмовлено Микола Богданов/без підстави видав мут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
60
Реакції
13
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Богданон
  2. Особистий нікнейм: Макар Мальборо (101233)
  3. Суть скарги: Надія Волинська створила івент перегони. Я приїхав до фінішу перший. І після того як приїхали інші гравці вона видала всім зброю і сказала стрілятись, хоча про перестрілку не було ні слова, я би не пішов на такий івент.
    Після того як мене викинуло з івенту я обурився і написав в віп-чат Волинська - ивент дерьмо а не перегони. Давай мут.
    Мені адміністратор видав мут на 120хв за нешанобливе ставлення до адміністрації.
    Хочу запитати в чому не щанобливе ставлення, я Волинську не ображав грубою лайкою і не принижував. Просто висказав свою точку зору, що так не робиться. Написала б перегони + стрілянина не було б питань. Прошу розібратись, з моєї точки зору то це - нешанобливес ставлення до гравців(просто так закривати їм рота) не розібравшись. Максимум на що я заслужив це мут за МАТ У ВІП. І то дер****** тяжко назвати матом
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 15.12.2023

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Вас ніхто не змушував приймати участь на івенті, майже після кожного івенту - "перегони" проводиться перестрілка, ви могли просто написати /respawn і далі займатися своїми справами, але ви вирішили порушити правило - "Нешанобливе ставлення до адміністрації"
Вам не видав ніхто мут за
"Нешанобливе ставлення до гравців", тому що це не було пов'язано з гравцями.
Очікуйте відповідь ГА/ЗГА

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Покарання видано вірно. Вважаю, вашу невдоволеність можна було би виразити більш стримано та культурно. Ніхто не забороняє Вам мати власну думку, але вона не має бути образливою для інших людей.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі