Розглянуто Микола Бондаренко/ Спроба зливу мене з посади // На розгляд ТІЛЬКИ Олегу Галицькому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Остап Генега

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
21
Реакції
71
Бали
58
Нікнейм адміністратора: Микола Бондаренко/Ігор Міллер
Особистий нікнейм: Остап Генега
Суть скарги: Вітаю, вчора проводив набір в УЗ, до мене прийшла Ваня Бурдак. я нічого не підозрюючи почав її приймати, вона пройшла рп перевірки,
після після чого він пише "Вітаю" я запитую з чим після чого Ігор Міллер пише ауф. та людина міняє нік на Микола Бондаренко. написав гарного вечора. Пишу вам теж, та Ігор Міллер пише ЧС треба було дивитись. Після цього я не зрозумів що сталося та потім мені приходить в групу що я отримую попередження. причину розголошувати не буду. Після цього я Бондаренку написав Це повідомлення Мені не відома причина за що видали попередження та я рахую що дії адміністрації були дуже некоректні як для адміністрації тому що вона це частина обличчя серверу. Прошу видати покарання їм за спробу зливу "Тимчасового лідера" та винести справедливе рішення що до цієї ситуації. Я не перевірив ЧС тому що не знав що він є, бо мені ніхто не повідомляв. Прошу ГС або Керівника проекту зв'язатися зі мною для вирішення ситуації. ГА НЕ РОЗЛЯДАТИ !!!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Спроба зливу
Дата походження: 20.09.2025

Останнє редагування:

Микола Бондаренко

Західна Україна
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
62
Реакції
59
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Микола Бондаренко/Ігор Міллер
Особистий нікнейм: Остап Генега
Суть скарги: Вітаю, вчора проводив набір в УЗ, до мене прийшла Ваня Бурдак. я нічого не підозрюючи почав її приймати, вона пройшла рп перевірки,
після після чого він пише "Вітаю" я запитую з чим після чого Ігор Міллер пише ауф. та людина міняє нік на Микола Бондаренко. написав гарного вечора. Пишу вам теж, та Ігор Міллер пише ЧС треба було дивитись. Після цього я не зрозумів що сталося та потім мені приходить в групу що я отримую попередження. причину розголошувати не буду. Після цього я Бондаренку написав Це повідомлення Мені не відома причина за що видали попередження та я рахую що дії адміністрації були дуже некоректні як для адміністрації тому що вона це частина обличчя серверу. Прошу видати покарання їм за спробу зливу "Тимчасового лідера" та винести справедливе рішення що до цієї ситуації. Я не перевірив ЧС тому що не знав що він є, бо мені ніхто не повідомляв. Прошу ГС або Керівника проекту зв'язатися зі мною для вирішення ситуації. ГА НЕ РОЗЛЯДАТИ !!!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Спроба зливу
Дата походження: 20.09.2025
Вітаю

Розглянувши скаргу,виношу вердикт:

Отриманне вами покарання видано доцільно,згідно "Правил проведення наборів"

7. Перевіряючий має обов'язково перевірити кандидата на наявність ЗЧС фракцій та ЧС фракції;

Очікуйте відповіді ГА

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

ГС / ЗГС Держ мають право перевіряти працівник державних організацій на знання та виконання своїх обов'язків. ЗГС Держ вирішив зробити перевірку на наборі аби впевнетись, що ви слідуєте правилам проведення наборів, тому за ним порушення не виявлено. Прохання, притримуйтесь усіх правил на час служби аби не отримувати покарання.
З ігровим помічником Ігор Міллер було проведено бесіду стосовно недоречних висловлень.

|РОЗГЛЯНУТО|

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі