Данило Ковальчук
Чорноморський край [07]
- Реєстрування
- 21 Кві 2023
- Дописи
- 352
- Реакції
- 769
- Бали
- 508
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Микола Дилер, Назар Ходзюк, Данієль Ріккардо, Олександр Моссиса
2. Ваш нікнейм та ID: Данило Ковальчук 1961
3. Суть скарги:
Приїзд по MG інформації. Жодної інформації про моє місцезнаходження без номеру жетона працівники не можуть мати.
5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: Вам друг в соц. мережах, чаті, тощо, сказав мене біля МОЗ закували і їдемо до НПУ К - і Ви їде по цій інформації по друга
4. Докази порушення (скріншот/відео): Відео
5. Дата та тайм-код порушення: 24.09.2026
Тайм-код: 1:58 (надаю повну фіксацію у зв'язку з підтвердженням того, що інформації про місцезнаходження не було.)
2. Ваш нікнейм та ID: Данило Ковальчук 1961
3. Суть скарги:
Приїзд по MG інформації. Жодної інформації про моє місцезнаходження без номеру жетона працівники не можуть мати.
5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: Вам друг в соц. мережах, чаті, тощо, сказав мене біля МОЗ закували і їдемо до НПУ К - і Ви їде по цій інформації по друга
4. Докази порушення (скріншот/відео): Відео
5. Дата та тайм-код порушення: 24.09.2026
Тайм-код: 1:58 (надаю повну фіксацію у зв'язку з підтвердженням того, що інформації про місцезнаходження не було.)