Розглянуто Микола Діллер // Повна відстуність компетентності

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Діллер
  2. Особистий нікнейм: Нік Капоне
  3. Суть скарги: Доброго дня, адміністрація 06. Хочу повідомити про порушення правил з боку адміністратора Миколи Диллера під час слету будинку, який мав відбутися 18.12.2024 о 8:49:24.
    Я зайняв місце ще о 5:05 ранку, і на той момент не було жодного адміністратора в мережі.
    Однак за кілька хвилин до слету (о 8:40) адміністратор Микола Диллер увійшов до гри, тепнувся до місця зльоту, та почав респавнити гравців.
    Внаслідок цього шанси на словлення будинку були зменшені, і кількість учасників скоротилася.
    Зазначу, що раніше головний слідкуючий за слетами, Ярослав Кокосин, підтвердив, що я та люди котрих реснули діїємо згідно з правил. Однак у момент зльоту його не було в мережі, і Микола Диллер порушив встановлені правила (респ. людей).
    Після цього адміністратор одразу вийшов із гри, нічого не пояснивши, хоча гравці зверталися до нього, наголошуючи, що головний слідкуючий за зльотами раніше підтвердив, що стояти в цьому місці дозволено. Прошу переглянути дії адміністратора, адже вони створили несправедливі умови для гравців та викликали підозру у його упередженості.

Зауважу це масові порушення. було ФД від гравців, нонрп дії, та саме головне зазначив вище.

Дякую за увагу, сподіваюся на справедливе рішення.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): запросити у адміністратора
    1734506731437.png
  5. Дата походження: 18.12.2024 8:40 - 8:50

Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
Вітаю)
Вибачаюсь шо я сам не зміг прослідкувати за зльотом але в мене теж є справи в житті (
Віла буде конфіскована не переживайте,фрапс я сразу перевірив)
Очікуємо відповідь від ГА-ЗГА.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Нерухомість була конфіскована у гравця, який її отримав.
Адміністратор отримає попередження за ці дії. Також була проведена бесіда на цю тему.
ГС Зльот також надав вам відповідь.
Приносимо свої вибачення за завданий дискомфорт.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі