Нік Капоне
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 11 Бер 2023
- Дописи
- 260
- Реакції
- 358
- Бали
- 83
- Нікнейм адміністратора: Микола Діллер
- Особистий нікнейм: Нік Капоне
- Суть скарги: Доброго дня, адміністрація 06. Хочу повідомити про порушення правил з боку адміністратора Миколи Диллера під час слету будинку, який мав відбутися 18.12.2024 о 8:49:24.
Я зайняв місце ще о 5:05 ранку, і на той момент не було жодного адміністратора в мережі.
Однак за кілька хвилин до слету (о 8:40) адміністратор Микола Диллер увійшов до гри, тепнувся до місця зльоту, та почав респавнити гравців.
Внаслідок цього шанси на словлення будинку були зменшені, і кількість учасників скоротилася.
Зазначу, що раніше головний слідкуючий за слетами, Ярослав Кокосин, підтвердив, що я та люди котрих реснули діїємо згідно з правил. Однак у момент зльоту його не було в мережі, і Микола Диллер порушив встановлені правила (респ. людей).
Після цього адміністратор одразу вийшов із гри, нічого не пояснивши, хоча гравці зверталися до нього, наголошуючи, що головний слідкуючий за зльотами раніше підтвердив, що стояти в цьому місці дозволено. Прошу переглянути дії адміністратора, адже вони створили несправедливі умови для гравців та викликали підозру у його упередженості.
Зауважу це масові порушення. було ФД від гравців, нонрп дії, та саме головне зазначив вище.
Дякую за увагу, сподіваюся на справедливе рішення.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): запросити у адміністратора
- Дата походження: 18.12.2024 8:40 - 8:50