Відмовлено Микола Мельников/Bad Cop

Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
37
Реакції
16
Бали
11
ДИТИНСТВО

Микола народився 20 березня 2000 року в місті Дніпро, в сім'ї він був самий не замітний, в миколи було 2 брата та сестри. Мама Миколи була дуже богата, вони проживали за м.Дніпро, у 3 поверховому часному секторі, це був дім мами миколи, тато миколи був добрим, він дарував всім подарунки, він ростив всю сім'ю миколи, в 2003 році тата миколи не стало, і мама попала у великий стрес, після цього мама почала хворіти, із за цього сім'я миколи ставала бідніше, мама не заробляля гроші тому що вона хворіла.

ЮНІСТЬ

В 2008 році Микола поступив до 1 классу, і вчитель запитав ким він хоче бути у майбутньому, Микола сказав: Я хочу робити у поліції, та захищати граждан України, коли Микола закінчив школу, він поїхав у м.Хакрів, і він поступив у дитячий ліцей МВС України, коли він поступив у цей ліцей, він дуже гарно вчився, у нього були по всім предметам одні 5, але він погано спілкувався зі своїми одногрупниками, вони його обіжали, били, погано про нбого говорили, хоча вони також були відмінниками, в 19 років Микола закінчив вчитися у ліцею МВС м.Харків, після цього він повернувся додому, щоб зустріти рідну мати та сестір і братів, коли він зайшов у свій дім, його мама була вся п'яна та була наркоманкою, братів та сестер дома не було, після цього Микола зібрав всі речі і відправився у м.Харків.

ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ

Миколі стало 20 років, він проживав у м.Харків, він проживав у хостелі на вул.Мирна 19Б. Микола працював у НПУ, він був Лейтенантом НПУ м.Хакрів і він заробляв дуже богато грошей, коли микола зібрав собі грошей на новесеньку авто він поїхав до автосалону, по дорозі його зустріли його одногрупники, вони були всі накурені та п'яні, вони накинулися на миколу біля хрущовки де нікого не було, вони його питалися побити та забрати всі гроші які в нього є, але в них це не спрацювало, микола купив собі новесеньку машину Мерседес G классу, микола жив дуже добре, в нього була сім'я та дружина. Дружина в нього працювала Капітаном в Службі Безпеки України, але його дружина пішла у декрет, його сина звали Олександр, йому було 5 місяців. Микола уволився з Національної Поліції України та пішов до Служби Безпеки України на контракт. Микола мріяв працювати в СБУ та бути Інструктором Академії, і в нього це вийшло.

ТЕПЕРЕШНІЙ ЧАС

Миколі вже 22 роки, і він Майор СБУ м.Харків. Микола займає посаду Інструктора Академії, в нього тисячи випускників, які теж будуть працювати у СБУ, також микола працює на визволення не винних правпорушників.

Останнє редагування:

Ніка Адамс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
452
Реакції
367
Бали
63
Відхилено!
Коротка біографія!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі