Розглянуто Микола Ткач// Бан за обхід,хоча обхду не було

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Микола Ткач Заблокував За обхід бану, хоча який обхід якщо мене не блокували якщо ви за тещо заблокувал
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги:Заблокував За обхід бану, хоча який обхід якщо мене не блокували, якщо ви за тещо заблокували по скарзі оцій:Тута, То прошу замітити що акаунт порушення айді 6857576 а Владислав Барабан Написав в вердикті мій старий акаунт 6839535 Цей акаунт попав в ЧСП і доступа в мене до нього немає а попав в чсп я 30січня 2024року ось:Тут, і після цього, доступу в мене не було більше, тому блокувати мене за обхід бану я рахую що це глупо блокувати мене із-за неуважності адміністратора.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут мене заблокував Микола ткач за обхід, а Тут Владислав Барабан заблокував Акаунт по скарзі на якому я попав 2-ий раз в ЧСП
  5. Дата походження:07.11.2024

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,скарга стосується мене,тому б хотів навести кілька аргументів:
1) Ви створили твінк з максимально схожим нікнеймом до старого акаунту,тим самим ввівши в оману адміністрацію,яка розглядала скаргу на вас (Карається правилами проекту);
2) Ви грали на твінку,коли акаунт який,заблокували за скаргу мав втрачені дані,тобто був обхід блокування в будь-якому випадку.
Порушень зі сторони адміністратора,який розглядав скаргу на вас немає так як він був введений в оману вашим нікнеймом. На цьому у мене все,очікуйте відповіді від мого керівництва.

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
Обліковий запис розблоковано.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі