Відмовлено Микола Ткач/ Блат, Попрошу розгляну заявку ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
31
Реакції
15
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
  2. Особистий нікнейм: Денис Мольтаро
  3. Суть скарги: Сьогодні проходив обзвон, проводив його він, дана людина схвалила на обзвон людину з банальними ідеями, ту людину яку він схвалив вона просто скопіювала ідеї у тої якій він відмовив, спочатку ту людину не допустив але потім на ранок о 10:00 він схвалив її рапорт а іншої відмовив і як не дивно та людина і стала на посаду лідера НПУ, прошу разом зі мною переглянути відео запис з обзвону того хто став на лідера оскільки я майже впевнений що та людина просто заплатила йому кошти і він поставив, і переглянути мій запис оскільки він говорить що в мене дуже багато помилок і з його рішенням я не згоден, я маю право переглянути запис зі свого обзвону коли мені проводили обзвон але Ткач мені не надав такої можливості, прошу розглянути та переглянути записи разом зі мною, і якщо дана інформація буде підтверджена прошу щоб даний адміністратор був знятий з посади! Я додаю фото ідей Меджика і Гончара, і як ви можете побачити у Гончара спочатку відмовлена заявка але на ранок дивом вона була схвалена і я навіть знаю чому
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 22.05.2025

Вкладення

• IMG_4664.jpeg
    IMG_4664.jpeg
    171.5 Кб · Перегляди: 73
  • IMG_4663.jpeg
    IMG_4663.jpeg
    651.2 Кб · Перегляди: 70
  • IMG_4654.jpeg
    IMG_4654.jpeg
    480.6 Кб · Перегляди: 70

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ознайомившись з відеозаписом співбесіди, Богдан Гончар був призначений оскільки у нього більш позитивні відповідні на запитання які буди задані Кураторами держ.орг., також у даної людини вже є досвід в обійманні посади лідера тому це стало важливим важелем для обирання його для цієї посади.
Стосовно ваших некоректних відповідей під час співбесіди:
Було задано питання щодо заборони для лідерів, де ви перерахували зовсім інші порушення для звичайних працівників.
Не коректна інформація щодо причин звільнення.
Та ще декілька порушень які не можуть бути представлені на форумі.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі