Відмовлено Микола Ткач//Неправильно розглянута скарга// Виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пальма Хелл

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
565
Реакції
533
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
  2. Особистий нікнейм: Пальма Хелл
  3. Суть скарги: Адміністратор видав покарання за ДМ ЗЗ по цій скарзі, хоча на відео видно як працівник ДКВС почав перший стріляти по моєму другу, тим самим загрожував його життю. Я не мав нічого іншого ніж дістати М4 та врятувати його. Також не можу зрозуміти чому якщо адміністрітор все ж таки зарахував це як ДМ ЗЗ, не видав покарання працівнику ДКВС який, я наголошу, ПЕРШИЙ почав стріляти по моєму другу.
  4. Прошу зняти варн, та покарати даного адміністратора!!!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 25.11.24

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
Я працівник ДКВС який почав перший стріляти. У нас слідкуючий Владислав Барабан. Ув. Адміністрація, можете у нього перепитати, чи зайти на форум ДКВС де є наш статут 7.7. У разі перебування на тереторії ДКВС без нагальної потреби співробітник має право та можливість відкрити миттєвий вогонь. Так як ви знаходились на території ДКВС зі спеціальним режимом охорони, ви мені погрожували, що візьмете мене у заручники, під час розмови у в одного із вас в руках був автомат, я відчував від вас загрозу. Тікати не варіант, дезертирство не по мені, а вихід з гри це варн, ухід в інтер'єр це варн. Я прийняв рішення захистити честь працівника ДКВС, і відкрити вогонь.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,047
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Відповідь надано у подібній скарзі, можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі