Оскаржено Микола Ткач | Оскарження ЗЧС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Буняк

Шановний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
44
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
  2. Особистий нікнейм: Артем Буняк
  3. Суть скарги:
  4. Прошу розглянути можливість оскарження мого ЗЧС. Ситуація склалася таким чином, що, перебуваючи на посаді заступника лідера мерії, я допустив серйозну помилку. Усвідомлюю свою відповідальність і не заперечую щодо накладеного на мене ЗЧС. Проте я щиро бажаю й надалі допомагати нашій країні, тому прошу переглянути умови покарання та надати ЗЧС лише для лідерів і їхніх заступників.
    Моя помилка була необдуманим рішенням, і я вже зробив висновки з цієї ситуації. У майбутньому я маю намір діяти винятково в інтересах суспільства, дотримуючись усіх правил і норм. Дуже сподіваюся на розуміння та можливість виправити свої помилки через подальшу активну діяльність на благо громади.
    Прошу вас розглянути це звернення та дати мені шанс довести свою відданість і відповідальність. Заздалегідь вдячний за вашу увагу та об’єктивність. У всіх є право на помилку
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  6. Дата походження: 22.02.2025

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши ваше вибачення,виношу вердикт: На жаль в оскарженні мусимо вам відмовити через аморальні дії на посаді заступника,які на мою думку є необгрунтованими та ніяк не клеються для особи,яка займає пост керівника певної фракції.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА
|На розгляді!|

Артем Буняк

Шановний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
44
Бали
21
Вітаю,розглянувши ваше вибачення,виношу вердикт: На жаль в оскарженні мусимо вам відмовити через аморальні дії на посаді заступника,які на мою думку є необгрунтованими та ніяк не клеються для особи,яка займає пост керівника певної фракції.
|На розгляді!|
Я прошу змінити і видати мені ЗЧС лідерів та заступників, я хочу працювати в організації і допомагати нашій країні

Артем Буняк

Шановний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
44
Бали
21
|На розгляді!|
І в огранізаціях зараз не дуже багато людей а я знаю все як робити але зробив помилку в цій ситуації і якщо мені адміністрація надасть другий шанс я обіцяю що не підвиду адміністрацію

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,034
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ознайомившись з вашими діями, оскарженням та думками Кураторів за держ.орг. Можу ствердити наступне, що ЗЧС оскаржено до 07/03/2025 (включно), ЧС високих посад буде додано до вашого переліку покарань на 3 місяці, за вчинені порушення на посаді заступника лідера.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі