Марк Безсонов
[M AI-Capone] 02
- Реєстрування
- 5 Чер 2023
- Дописи
- 85
- Реакції
- 128
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
- Особистий нікнейм: Марк Безсонов
- Суть скарги:
- Шановна адміністраціє форуму,
Я звертаюся до вас з проханням переглянути покарання, накладене на мене. Моя поведінка в Discord була абсолютно недоречною, і я хочу щиро вибачитися за свої слова. Я образив користувача, говорячи неприпустимі речі про його маму. Я повністю визнаю свою помилку і шкодую, що так вчинив.
Моя реакція була наслідком емоційного вибуху. Користувач сказав, що у мене немає друзів і не буде, що дуже мене зачепило. Крім того, він зазначив, що я "маю бан в роті", що ще більше вивело мене з рівноваги. В результаті я сказав те, що не мав би говорити, і зловживав своїми емоціями. Я розумію, що таке поводження неприязне і абсолютно неприпустиме.
Я також хочу зазначити, що після того, як мене забанили, я заходив на інші сервери, але вони не мають такої ж атмосфери, як цей. Тут я відчуваю себе частиною спільноти, і саме тому мені дуже шкода, що мій вчинок порушив правила та зіпсував атмосферу, яку я ціную.
Я глибоко поважаю правила вашого ресурсу і розумію, що не можна дозволяти собі подібні висловлювання. Прошу вас переглянути покарання і, якщо це можливо, зменшити термін мого бана. Я обіцяю, що буду дотримуватися всіх правил спільноти і більше не повторю подібних помилок.
Дякую за розуміння і за можливість звернутися з цим проханням.
З повагою,
[Марк Безсонов] - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 05.02.2024