Розглянуто Микола Ткач порушення правил ДС. ДЛЯ КТП/ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
137
Реакції
381
Бали
68
1. Сервер у діскорді: -
2. Нікнейм теха: Микола Ткач
3. Особистий нікнейм (Discord): Доні Керрі
4. Суть скарги:
Вітаю, коротке питання, як можна оскаржувати людину котра порушела правила дискорду p.9, якщо там чітко прописано що покарання без можливості оскарження, може це є блатом?
Мені як людині образливо що мене лають використовуючи нациські вислови, та зливають моє фото.
5. Доказ: (скриншот/відео): тут
6. Дата походження: 13.04.2025​

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Вітаю
Дякуємо за ваше звернення.

Пункт 9 правил сервера має наступне формулювання:
«Вихваляння і висвітлення в позитивному світлі нацизм, фашизм, рашизм, реваншизм, геноцид, расизм тощо.»

У наведеному випадку з боку гравця, покарання якого було оскаржено, дійсно мало місце порушення пункту 9, але у м'якій формі, оскільки прямого вихваляння чи висвітлення в позитивному світлі расизму, нацизму тощо не зафіксовано.

Після перевірки вердикту, винесеного S.M. за вашою скаргою, було виявлено прояв неуважності та певної недбалості під час розгляду оскарження. З сеньйором Миколою Ткачем проведено бесіду з приводу правильного алгоритму дій у подібних ситуаціях, а також допустимих рішень у процесі розгляду скарг.

Ми шкодуємо, що ви стали жертвою агресії з боку іншого гравця. Як зазначив сеньйор у своєму рішенні, наступне порушення з боку пана Михайла Ломаки вже не підлягатиме оскарженню, за умови, що покарання буде видано коректно

Приносимо вибачення за завдані незручності та дякуємо за ваше розуміння

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі