Розглянуто Микола Ткач (by Л.Мирний) // Неправильно видане покарання + псування історії покарань

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Волинський

Новий гравець
Реєстрування
2 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
4
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Ткач (by Л.Мирний)
  2. Особистий нікнейм: Артур Волинський
  3. Суть скарги: Неправильно видане покарання + псування історії покарань
    В майбутньому я мав ціль піти на посаду адміністратора даного проекту, але халатність певного адміністратора поставила під сумнів мою можливість це зробити, а саме: адміністратор
    Любомир Мирний повністю правильно та справедливо розглянув мою скаргу №612 (**ТУТ**) відносно порушення іншого військовослужбовця. Видавав покарання відносно цієї скарги, але саме адміністратор Микола Ткач, допустивши помилку, та замість порушника видав покарання мені (автору скарги). Як можемо бачити на доказі нижче, у мене до цього "покарання" не було жодного порушення, що я намагався дотримувати, задля отримання можливості посягнути на пост адміністратора (що є основною умовою), але даний адміністратор зіпсував мою історію покарань своєю халатністю. Дуже прошу провести роботу з адміністратором та очистити мою історію покарань. Заздалегідь дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ** ТУТ **
  5. Дата походження: 03.08.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Після повторного перегляду ситуації встановлено, що покарання було видано недоцільно. Адміністратор усвідомив помилку, виправив її, витягнувши вас із деморгану та покаравши безпосередньо порушника.
З адміністратором буде проведено бесіду щодо уважності при винесенні рішень.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі