Дмитро Хелл
Активний
- Реєстрування
- 13 Бер 2023
- Дописи
- 172
- Реакції
- 284
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
- Особистий нікнейм: Дмитро Хелл
- Суть скарги:
Адміністратор дуже дивно видає покарання. Наприклад ця скарга. Адміністратор видав покарання мені та моєму другу за DM та FD, aле проігнорував порушення від працівника ДКВС. Співробітник не відіграв зброю, не попросив покинути территорію, та почав стрільбу перший. Тим паче почав він стріляти по мені, хоча я не мав зброю у руках та не погрожував його життю, та звісно покарали нас, а його ні. Я гадаю якщоб хтось забіг на территорію картеля та кланівці вбили його без попередження, то кланівців авжеж би наказали, але не гос.
Друга скарга тут я взагалі не розумію як відео з такою графікою та россінхроном звуку та картинки можна розібрати, але адміністратор його прийняв. Скажу що це відео не з початку та автор скарги неодноразово DB-шив нас під час івенту наздожени адміна. Він не намагався виграти, просто коли ми раза 4 оточували адміна і вже намагались сісти в авто, з'являвся цей кадр та просто так збивав всіх і їхав на ще одне коло, та я просто хотів зламати йому вже машину, але вияснилось що в нього було хп на 2 попадання та я його вбив.
Звісно я не кажу що я правий у цій ситуації, але як можно приймати таке відео, там де ситуація зовсім не зрозуміла та не с початку?
На приклады цієї скарги це все не зрозуміло. Ситуація така сама, а винні різні. Тут також людина навмисно таранить та працівник ДКВС виходе з авто та починає одразу стріляти і йому нічого за це не зробили, але коли я так постріляв то відразу відкинули хоч нічого і не зрозуміло. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 25.11.2024
Останнє редагування: