Розглянуто Микола Ткач

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Хелл

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
172
Реакції
284
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Хелл
  3. Суть скарги:
    Адміністратор дуже дивно видає покарання. Наприклад ця скарга. Адміністратор видав покарання мені та моєму другу за DM та FD, aле проігнорував порушення від працівника ДКВС. Співробітник не відіграв зброю, не попросив покинути территорію, та почав стрільбу перший. Тим паче почав він стріляти по мені, хоча я не мав зброю у руках та не погрожував його життю, та звісно покарали нас, а його ні. Я гадаю якщоб хтось забіг на территорію картеля та кланівці вбили його без попередження, то кланівців авжеж би наказали, але не гос.

Друга скарга тут я взагалі не розумію як відео з такою графікою та россінхроном звуку та картинки можна розібрати, але адміністратор його прийняв. Скажу що це відео не з початку та автор скарги неодноразово DB-шив нас під час івенту наздожени адміна. Він не намагався виграти, просто коли ми раза 4 оточували адміна і вже намагались сісти в авто, з'являвся цей кадр та просто так збивав всіх і їхав на ще одне коло, та я просто хотів зламати йому вже машину, але вияснилось що в нього було хп на 2 попадання та я його вбив.
    Звісно я не кажу що я правий у цій ситуації, але як можно приймати таке відео, там де ситуація зовсім не зрозуміла та не с початку?
    На приклады цієї скарги це все не зрозуміло. Ситуація така сама, а винні різні. Тут також людина навмисно таранить та працівник ДКВС виходе з авто та починає одразу стріляти і йому нічого за це не зробили, але коли я так постріляв то відразу відкинули хоч нічого і не зрозуміло.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 25.11.2024

Останнє редагування:

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
Я працівник дквс по першій скарзі.
По перше ви знаходились на червоній зоні території дквс зі спеціальним режимом охорони. На території ДКВС заборонено знаходитись цивільним особам без поважної причини. Я згідно свого робочого статуту, 7.7. У разі перебування на тереторії ДКВС без нагальної потреби співробітник має право та можливість відкрити миттєвий вогонь.
По друге, ви мені погрожували тим, що візьмете у заручники. В моєму випадку дизертирство не варіант, вихід з гри не можливий бо буде варн, ухід в інтер'єр ні, бо буде варн. Тут тільки вогонь, так як треба захистити честь службовця ДКВС.
По друге, щось я від вас також не чув відігровки зброї.

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
По 3 скарзі від мене. На відео видно, що особа підрізала, і моментально почала просто так таранити.
Це вже не перший подібний випадок під час такої роботи в конвої.
Так як, я був сам у конвої, мені або відбиватися від нападників, або що?

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,034
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись детально зі скаргою, виношу вердикт:

Під час її розгляду адміністрація керувалась наступними правилами що, гравець з неофіційних організацій убив працівника держ. орг. і за це отримав покарання як DM in GZ, але переглядаючи докази спостерігаємо те що працівник після виходу з інтер'єру першим відкрив вогонь тим самим також мав би отримати покарання.
Але згідно з положенням про державні організації, перебувати на території ДКВС заборонено і працівники можуть відкрити вогонь без попереджень.
На цей час це правило було лише в держ. орг., найближчим часом це буде винесено у загальні правила тим самим, буде заборонено перебувати на території ДКВС, якщо ви не є ув'язненим, не є працівником, ви не отримали дозвіл від працівника ДКВС або він вас супроводжує.
Оскільки на час написання скарги були розбіжності у правилах і гравці різних структур керувались різними правилами, і це ввело в суперечку на даний час.

Стосовно відігравань зброї, у нас обов'язковим відіграванням є лише тайзер та його використання, уся інша зброя - за бажанням гравця.

Підсумок, покарання будуть анульованими, у правила буде внесено зміни.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі