Відмовлено Микола Хоффман (підозра на блат)| (Апеляція)Бан на 7діб| для керівника Alexandr Volkov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
1. Нікнейм адміністратора: Микола Хоффман
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
3. Суть скарги: Написав 22.02 скаргу на клан Toxic, для подальшого вердикту, і побачив досить цікаві несостиковочки:
1.1 В скарзі було багато флуду, за що адміністрація(не тільки Хоффман) проігнорили це закриттям теми
1.2 Після цього було повідомлення від Василя Худана, цитую: "Вітаю! Думка ГС буде надана в скарзі від Павла Шухевича. Також нагадую Вам, якщо ви РП клан це не дозволяє Вам писати в оголошення образливі написи про інші клани, тож не провокуйте інші клани". Тут він написав, що нам не дозволяє писати образливі оголошення, і я з ним згоден, але їх не було, була реклама клана, яка не ображає честі і гідності гравців. Процитую рекламу:"*********************-клуб Toxic шукає стриптизерів. Зарплата задовільна", повторюсь, це реклама яка реально не несе якись оск/провокацію клана.
1.3 Василь Худан почав з повідомлення вище котре я написав, він розглядав скаргу шиворіт-навиворіт, те що я написав( основна скарга ) - він ні слова за це. Він почав коментувати за відповідь від Токсіків, нібито ми такі погані робимо їм рекламу в клан, но не суть, токсіки з переляку поскидували всю архівну папку на нас(Про ХІТ ФМ, рекламу), що ми їх провокуємо, їхня відповідь перед відповідю Худана, цитую:"

Спочатку провокують, а потім пишуть скаргу з обманом адміністрації! - (7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. / 4.8. Заборонено обман адміністрації, введення її в оману у грі.)".

Про провокацію я написав і пояснив вище.

1.4 З Василем Худаном закінчили, поки не чіпаємо його, переходимо до Миколи Хоффмана
1.5 Останю відповідь написав Микола Хоффман, цитую: "Скаргу відхилено через відсутність серйозних порушень, гравців що провукували буде покарано". Тут виникає досить таке цікаве питання, відхилив скаргу ЗА відсутності серйозних порушень, ну я зрозумів, що серйозне порушення - це ban/warn, а не серйозне порушення - jail/mute.
Після цього є догатки про блат Миколи Хоффмана, тому що видно, що видали серйозне покарання мені(той хто написав скаргу), а ті хто порушував (неважливо - серйозне не серйозне порушення), залишились без покарання, навіть якщо був той-же DM, то це порушення, і адміністратор який не припинив порушення цих гравців( /jail ), це рахується як блат, і якщо добре розібратися і подумати, то блат в схованій формі працює.
2.1 З колективною скаргою закінчили, переходимо до скарги, яку на мене написали Токсіки.
В моїй скарзі був якись ефект перекидування від Моргана Хоффмана до Василя Худана, і знов до Миколи Хоффмана(запутатись блін можна).
Худан дав відповідь, цитую:"
Вітаю!
Детально розглянувши всю ситуацію мій вердик такий, за неоднократну провокацію клан Toxiс нічого не отримає та не буде покарано. Щодо гравців Максим Котигорошко та Артем Сіпко, вердикт винесе ГА
".
Отже, про провокацію я на початку теми написав і описав більш-детально.
2.2 Переходимо до відповіді Миколи Хоффмана, цитую: "Адмінстратор надав вердикт вище, щодо Максим Котигорошко йому буде видано попередження на форумі. скаргу буде закрито!"Тут не зрозуміло, в першій скарзі бан, а тут варн.
3.1 Переходимо до третьої скарги.
3.2 Тут в скарзі написали на мого підпорядкованого Артема Сіпка(Там ще мене згадали і в цій скарзі написаний вердикт бану),прикріпили скрін з ХІТ ФМ, але якщо так подивитись, відносно це реклама, то був пошук по певним критеріям людини/предмету тощо, також я вам нагадаю, тут немає провокації гравця/клану, тут немає приниження честі/гідності гравця/клана, і також образ. Тут є тільки реклама клану. Приклад образи клану:"Дурний клан токсік приймає в клан, не йдіть туди", тут видно в прикладі образу та провокацію. Прошу звернути на це увагу.
3.3 Також Морган Хоффман знову почав перекидувати скаргу на старших, в цьому випадку, він перекинув на ЗГА, та від неї відповіді не було.
3.4 В цій скарзі було видно як Андрій Блащина(той хто написав скаргу на підпорядкованого), він старався як умога більше скинути обвинувачень на нас своїми архівними данними яким вже було по 6днів. Також, в скарзі так як там стосувалось не тільки підпорядкованого, там ще про мене було, то в мене було право відповідати по темі, де я написав правдиву інформацію щодо тих обвинувачень зі сторини Блащини. В темі видно, що в них немає мови фактів, і вони вирішили придиратися до нормальних слів.
3.5 Далі Микола Хоффман бере скаргу на розгляд. Після нього відповідає Василь Худан, який говорить що спільна їхня думка буде тут. Через 10годин, пізної ночі Хоффман відповідає,цитую:"

Максим Котигорошко отримаэ блокування на 7 днів
Артем Сіпко отримає блокування на 7 днів

Закрито!
".
З таким вердиктом я НЕ згоден, бо виходить така каша, що є реально док-ва порушень гравців, на що Хоффман відповідає:
1677411549431.png

А нам з підпорядкованим ban по серійному на 7днів.Я не хочу здаватися таким правильним, але я рахую, що високопоставлений ГА має добре і безпомилково володіти українською мовою(Слово "провукували" написано неправильно, правильним варіантом буде "провОкували", від слова "провокація")
Також прошу в високопоставленого Alexandr_Volkov прикласти максимально зусиль для розгляду цієї скарги та апеляцію.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1677411943922.png

5. Дата походження: 26.02.2023

Микола Хоффман?

Гість
Короткий опис:
Що до скарги, я запевняю вас що ніякого блату не було. Мені було передано 3 скарги на одну і туж саму тему, а саме ваша ворожнеча з кланом "TOXIC" першо чергові мої дії у розгляді це була розмова з ГС неоф.орг після чого за моєї ініціативи він дав відповідь під скаргами що ви прикріпляли вище, на них були не значні порушення, однак переглянувши я побачив зовсім іншу картину, ваш клан "Полк-АЗОВ" неоднаразово провукував клан "TOXIC" на порушення.

Щодо вердикту у скаргах:
Нагадую, усі ці скарги пов'язані між собою!
1. Скарга Моя відповідь: "Скаргу відхилено через відсутність серйозних порушень, гравців що провукували буде покарано"
P/s
Як ви вже підмітили я допустив помилку у тексті, звісно за подібне прошу вибачення, але я перш за все людина, а люди мають змогу помилятися, до тогож я далеко не ідеальний україномовний громадянин, а тому що є то є...

Ця відповідь була нада через наявні ситуації у минулих скаргах, в яких детально описано що з самого початку клан підпадав під вплив провокацій "Полк-АЗОВ" і тим самим все доходило до подібної ситуації, все вказано на відео гравця на якого було подано скаргу тайм код 0:20 ваш співклановець образив співклановця клану "TOXIC"

Увага! Поданий вами відеодоказ був обрізаний за що ви вже могли понести покарання, однак я вирівш цього не робити, і обійтися нище поданим покаранням. Оскільки вся ця ситуація доволі запутана.

2. Скарга Моя відповідь: "Максим Котигорошко отримає блокування на 7 днів / Артем Сіпко отримає блокування на 7 днів"

Ця відповідь була надана через наявні відкриті провокації / образи у сторону клану "TOXIC", а саме постійні образи у тороговий чат, це не э правильним, та ви непонесли відповідне покарання на мій розсуд та здоровий глузд, я підкріпляю також це правилами про торговий чат, у якому заборонені подібні висловлювання.

3. Скарга Моя відповідь: "Адмінстратор надав вердикт вище, щодо Максим Котигорошко йому буде видано попередження на форумі"

Ця відповідь була надана відповідно на порушення правил форуму, за якими забороняється заувульовано або відкрито ображати інших гравців
у
темах/дописах/коментарях.
Цитую ваші слова:

Павлом Шушкіном, аргументи 10-літнього школьніка, в якого почалися чухатися руки, і почав першим стріляти, а за ним вся його "развіта" сємейка.
Підведення підсумків:
Гравці клану "Полк-АЗОВ" були покарані на мою думку вірно!
Очікую вердикт Керівника, тему було закрито для запобігання оффтопу.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі