Відмовлено Микола Хімік // Не справедливе рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
947
Реакції
1,851
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Хімік
  2. Особистий нікнейм: Лорензо Лукателлі
  3. Суть скарги: Хочу оскаржити отриманий варн, оскільки вважаю покарання надто суворим у цій ситуації. Причиною недограного РП стала технічна несправність — під час ситуації в мене перестав працювати мікрофон. Це не була спроба уникнути РП чи порушити правила навмисно, а чисто технічна проблема, яку я не міг передбачити або швидко вирішити.

Окрім того, скарга проти мене базується на неповних доказах, і це була перша подібна ситуація за весь місяць мого перебування на посаді. За цей час я намагався добросовісно виконувати свої обов’язки, і жодних систематичних порушень за мною не помічено. Також на моїй фіксації видно, що я не просто стою, а знизу з ліва в мене включений мікрофон.

Я не вважаю, що заслуговую на варн, тим паче з огляду на обставини. Було б значно справедливіше, якби мене попередили, видали догану чи навіть понизили, але не одразу карали варном, який залишає серйозний слід у репутації. Це не випадок, коли я чогось не знав або не вмів — це був одиничний технічний збій, і я прошу поставитись до нього з розумінням.

Прошу ще раз розглянути ситуацію та переглянути рішення. Готовий дати пояснення або відповісти на будь-які питання.

Дякую за увагу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 10.06.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі