Розглянуто Микола Хімік | Халатность

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Олексійович.

Billioner | 05 ⚜️
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
34
Реакції
52
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Захар Князевич.
2. Нікнейм адміністратора: Микола Хімік
3. Суть скарги: Доброй ночі ГА/ЗГА!
Кинув я заявку на должность Ігрового Помічника , Куратор Администрации Микола Химик проверил заявку , і дав відмовлення По Причині *Спробуйте себе на лд/зам* , написав я йому в Лс ТГ поговорити та розібратися чому так? На що , його відповідь бул ви мало себе проявляли на лд/зам ( я стояв сбу,моз АКТИВ був нормальний , і також це було дуже давно) , я йому кажу так в чому проблема поставити мене попробувати? Кожен Гравець має право на шанс , на що він відповів Відповідь не зміна , і надана.
Я не считаю цю поведінку для Куратора Адекватную , коли він банально ней йде на контакт і даже не хоче мене почути , та і на кінець в ігнор мене кинув )).

Я хочу , щоб мою заявку передивилась Анастасія ЗГА , або Віталій ГА , і щоб з Куратором була проведена беседа на счет його отношения к Кандидатам!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Тема 'Заявка на пост Ігрового Помічника | Захар Князевич'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Заявка-на-пост-Ігрового-Помічника-Захар-Князевич.367288/
5. Дата порушення : -

P.s - з лс скріни надав в лс ГА !

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,839
Реакції
2,044
Бали
253
Вітаю, спробуйте на даний момент себе на посаді лідера/заступника. У зв'язку з останніми Вашими посадами та досвідом в минулому, поки потрібно проявити себе на цій посаді краще, щоб ми могли побачити зміни та загалом призначити у разі успішності Вас на посаду

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі