Зачинено Микола Шевчук, Максимка Шевчук/Порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,275
Реакції
683
Бали
253
  1. Нікнейм лідера/заступника:Микола Шевчук, Максимка Шевчук
  2. Особистий нікнейм:Кирило Бакулін
  3. Суть скарги:Використання СТЗ у власних цілях приїхали на зліт майна (порушення статуту)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Скріншот зловлі майна Відео доказ біля зльоту та їнього СТЗ
    Тайм код:
    01:50 - службовий транспорт неподалік від зльоту
  5. Дата походження:28.01.2024

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
258
Реакції
382
Бали
108
Вітаю шановний гравець!
Доказів немає, що саме це наше СТЗ, але даже якщо так поясню:

В розділі 3 пункту 1 Статуту "Національної Поліції України" сказано:
Співробітнику поліції забороняється брати будь-який службовий транспорт в особистих цілях
Але я не бачив, що ми використовували в особистих цілях, напарник повідомив, що йде зліт квартири і ми зрозуміли що буде багато скупчення людей і можливе ДМ на зльоті. Ми як найкраща Поліція прибули на місце та одразу відбили напад на цивільних (але звичайно Ви пане Бакулін не вставили це в відео) Ми думаємо про життя та здоров'я людей!

Кіріл Гросман

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,275
Реакції
683
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Доказів немає, що саме це наше СТЗ, але даже якщо так поясню:

В розділі 3 пункту 1 Статуту "Національної Поліції України" сказано:
Співробітнику поліції забороняється брати будь-який службовий транспорт в особистих цілях
Але я не бачив, що ми використовували в особистих цілях, напарник повідомив, що йде зліт квартири і ми зрозуміли що буде багато скупчення людей і можливе ДМ на зльоті. Ми як найкраща Поліція прибули на місце та одразу відбили напад на цивільних (але звичайно Ви пане Бакулін не вставили це в відео) Ми думаємо про життя та здоров'я людей!
За можливе "ДМ" слідкує адміністрація або скарга на форум. Якщо Ви так сильно хотіли побути на зльоті - Ви могли завершити зміну на деякий час та поїхати на ОТЗ.

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
258
Реакції
382
Бали
108
Якраз тут Ви шановний, помиляєтесь, не всі гравці можуть писати скарги на форум, тому над цим "можливим ДМ" працює НПУ. За злітом як я знаю Адміністрація не слідкує, але якщо б слідкувала та були порушення, то було б покарання

Очікуємо відповідь від Адміністрації!

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,002
Реакції
710
Бали
213
Вітаю, по відео не можливо зрозуміти хто саме використовував транспорт

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі