Відмовлено Микола Шевчук/Не шанобливе ставлення до колег

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Ярмак

Козак
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
37
Реакції
22
Бали
13
  1. Нікнейм лідера/заступника: Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм: Влад Ярмак
  3. Суть скарги: Я вирішив перевестися з фракції, але лідер заборонив полковникам розглядати заявки на звільнення з причиною "Перевод до...", тим самим заставляє звільнятися або ЗВБ або він понижає, видає догану тд тп, я займаю високий ранг у фракціїї, що дозволяє перевестися на теж високий ранг у іншій фракціїї, але лідер цього не дозволяє, це не перший випадок з цією особою на посаді лідера, одним словом він хоче щоб ти страдав, також ще один співробітник подав зявку на звільнення з причиною "перевод", він не хоче розглядати її, видалає ці рапорти з форуму. Моя заявка лежить на форумі від вчора, але переглядяючи минулі зявки, лідер відповідав на них менш ніж через 6 годин.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут мій рапорт на звільнення, який не розглядяається
  5. Дата походження: 18.02.2024

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
258
Реакції
382
Бали
102
  1. Нікнейм лідера/заступника: Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм: Влад Ярмак
  3. Суть скарги: Я вирішив перевестися з фракції, але лідер заборонив полковникам розглядати заявки на звільнення з причиною "Перевод до...", тим самим заставляє звільнятися або ЗВБ або він понижає, видає догану тд тп, я займаю високий ранг у фракціїї, що дозволяє перевестися на теж високий ранг у іншій фракціїї, але лідер цього не дозволяє, це не перший випадок з цією особою на посаді лідера, одним словом він хоче щоб ти страдав, також ще один співробітник подав зявку на звільнення з причиною "перевод", він не хоче розглядати її, видалає ці рапорти з форуму. Моя заявка лежить на форумі від вчора, але переглядяючи минулі зявки, лідер відповідав на них менш ніж через 6 годин.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут мій рапорт на звільнення, який не розглядяається
  5. Дата походження: 18.02.2024
Вітаю!
Розглянувши скаргу хочу сказати наступне:
Рапорт розглядається 24 години!
Я Вам пояснював чому не перевожу та ЗГС Держ також це пояснив!
Від Вас немає ніякої роботи на високому звані Майор [9]
Відсутній онлайн 3+, який повинен бути на такому звані
Весь час Ви прогулюєте зміну!
Даже зараз в реальному часі Вас немає на зміні та в спец. звязку!
Ми за 4 дня їздили на 15 Блок постів, всі в різному часі були, ні на одному Вас не було! Що означає халатність до посади або просто вам "лінь" так як блок пости оголошувались в "інформації" НПУ м. Дніпро!

Очікуємо вирок від Адміністрації!

Андрій Косик

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,469
Реакції
1,271
Бали
643
Вітаю, лідер надав відповідь вище, також підмічу, що лідер, або заступник може відмовити вам в переводі, якщо у них є докази ваших, порушень та вони вважають, що ви не компетентно ставитесь до посади.
Лідер або заступник має право відмовити в переводі аргументуючи це співробітнику;
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі