Відмовлено Микола Шевчук/Не шанобливе ставлення до колег

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Ярмак

Козак
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
23
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника: Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм: Влад Ярмак
  3. Суть скарги: Я вирішив перевестися з фракції, але лідер заборонив полковникам розглядати заявки на звільнення з причиною "Перевод до...", тим самим заставляє звільнятися або ЗВБ або він понижає, видає догану тд тп, я займаю високий ранг у фракціїї, що дозволяє перевестися на теж високий ранг у іншій фракціїї, але лідер цього не дозволяє, це не перший випадок з цією особою на посаді лідера, одним словом він хоче щоб ти страдав, також ще один співробітник подав зявку на звільнення з причиною "перевод", він не хоче розглядати її, видалає ці рапорти з форуму. Моя заявка лежить на форумі від вчора, але переглядяючи минулі зявки, лідер відповідав на них менш ніж через 6 годин.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут мій рапорт на звільнення, який не розглядяається
  5. Дата походження: 18.02.2024

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника: Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм: Влад Ярмак
  3. Суть скарги: Я вирішив перевестися з фракції, але лідер заборонив полковникам розглядати заявки на звільнення з причиною "Перевод до...", тим самим заставляє звільнятися або ЗВБ або він понижає, видає догану тд тп, я займаю високий ранг у фракціїї, що дозволяє перевестися на теж високий ранг у іншій фракціїї, але лідер цього не дозволяє, це не перший випадок з цією особою на посаді лідера, одним словом він хоче щоб ти страдав, також ще один співробітник подав зявку на звільнення з причиною "перевод", він не хоче розглядати її, видалає ці рапорти з форуму. Моя заявка лежить на форумі від вчора, але переглядяючи минулі зявки, лідер відповідав на них менш ніж через 6 годин.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут мій рапорт на звільнення, який не розглядяається
  5. Дата походження: 18.02.2024
Вітаю!
Розглянувши скаргу хочу сказати наступне:
Рапорт розглядається 24 години!
Я Вам пояснював чому не перевожу та ЗГС Держ також це пояснив!
Від Вас немає ніякої роботи на високому звані Майор [9]
Відсутній онлайн 3+, який повинен бути на такому звані
Весь час Ви прогулюєте зміну!
Даже зараз в реальному часі Вас немає на зміні та в спец. звязку!
Ми за 4 дня їздили на 15 Блок постів, всі в різному часі були, ні на одному Вас не було! Що означає халатність до посади або просто вам "лінь" так як блок пости оголошувались в "інформації" НПУ м. Дніпро!

Очікуємо вирок від Адміністрації!

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,672
Реакції
1,290
Бали
253
Вітаю, лідер надав відповідь вище, також підмічу, що лідер, або заступник може відмовити вам в переводі, якщо у них є докази ваших, порушень та вони вважають, що ви не компетентно ставитесь до посади.
Лідер або заступник має право відмовити в переводі аргументуючи це співробітнику;
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі