Розглянуто Микола Шевчук // Перерозгляд рішення адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм: Юрій Волошин
  3. Суть скарги: Даний адміністратор опровергнув скаргу на гравця (** ВИСНОВОК **), але як на мене скаргу було розглянуто не справедливо, тому прошу розглянути дану скаргу відповідну адміністрацію та переглянути висновки адміністратора, оскільки були допущені наступні порушеня:
    1) Не увімкнено спеціальні світлові знаки (проблискові маячки) - 1 попередження - ПОГОДЖУЮСЬ!
    2) Адміністратор сказав, що "Багоюзу" - не було, оскільки не було нанесено пошкоджень, АЛЕ переглянувши даний відео-доказ на швидкості х0.25, можна побачити, як за допомогою багоюза відбувся DMcar. Влучивши в моє колесо, вони зіпсували мою автівку ("DM Car" - умисне псування транспортних засобів без IC-причини) задля подальшого перешкодженя переслідування та виявлення подальших правопорушень працівників СБУ Д. Також прошу ознайомитись з доказами з форуму "Ukraine GTA", на якому в більшості випадків було використання "БАГОЮЗу" без нанесення шкоди, але покарання було видано --> (** ТУТ 1 **, ** ТУТ 2**, ** ТУТ 3**, ** ТУТ 4**, ** ТУТ 5**, ** ТУТ 6**, ** ТУТ 7**).
    3) В наступній відповіді адміністратор повідомив наступне: "Фактично, Ви самі спровокували працівників, їдучи по зустрічній смузі та навмисно зробили ДТП. Тим не менше Ви були не пристебнуті паском безпеки, що на такій швидкості на якій рухався працівник Ви могли вилетіти поза межі автомобіля, але Ви вийшли і пройшлися по дорозі як нічого не було, і поїхали далі за ними з пробитим колесом, що у реальному житі неможливо, а отже далі РП ситуації бути не може.", тому повідомляю наступне, що згідно РП процесу мій автомобіль був розвернутий в протилежний бік удару та знаходився майже у зупиненому стані, в результаті чого зсилаючись на відкриті джерела, в результаті такої ДТП в автомобілі "Lamborghini Urus" спрацювали подушки безпеки в результаті чого вильот з автомобілю апріорі був неможливий, а також подальший рух автомобілю "Lexus LX460d" через технічно непридатний стан, тому як на мене саме працівники СБУ Д знехтуючи тим що я мав намір звернутися до них за допомогою покинули місце ДТП - відійшли від РП-процесу. Оскільки працівник СБУ Д щонайменше двічі знехтував правилами РП-процесу, я вважаю, що покарання у вигляді 1-го попередженя досить неправильне покарання.
    4) Мною було повідомлено раніше, але я готовий повторити це повторно, що "згідно закону України "Про Службу Безпеки України" будь який працівник ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ вести запис на боді камеру усіх своїх дій з моменту початку своїх службових дій та до самого його закінчення. У іншому випадку це буде розцінено як порушеня "СТАТУТУ СБУ", тому ми можемо запросити даний відео-запис у співробітника. Якщо такий відео-запис буде відсутній, повинні бути прийняті відповідні міри.
    5) Згідно законодавства України, держ.службовець зобов'язаний вічливо ставитись до громадян України, представитись та надати своє посвідчення на першу вимогу громадянина України, якщо у останього є підстави вважати, що співробітник державних структур порушив чинне законодавство України.
    6) Данний адміністратор, а саме "Микола Шевчук", повідомив наступне: "Ви до нього. Далі на відео-доказі Ви говорите про те, що співробітник СБУ спілкується не ввічливо, хочу сказати що він має право, так як у нього є схвалена Bad Cop Біографія ТУТ". Ознайомившись з його вище викладеними доказами можемо зробити висновки, що данна особа, а саме "Влад Трули №147698" подав заявку на роль BadCop 09.10.2023. В подальшому данна особа припинила обіймати посаду в державних організаціях і почала вести кримінальний образ життя, співпрацюючи у кримінальних угрупуваннях --> (** ТУТ **) Учасник кримінального угрупування: GHOST (Від 23.12.2023), та певного відео-доказу (** ТУТ **). Згідно правилам, у випадку залишання служіння у силах правоохоронних органах України, гравець ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ створити нову біографію BadCop, подати її, та отримати її схвалення, але ознайомившись з форумом "Ukraine GTA", таких дій виконано не було і таким чином гравець "Влад Трули №147698" почав зпочатку працювати у держ.організації та виконувати дії BadCop без повторно створеної та схваленої біо BadCop, а Адміністратор "Микола Шевчук", покриваючі неправомірні дії видав неправильне покарання.
    7) Взявши до уваги пункт "6", можем зробити висновок, що дії співробітника були - НЕПРАВОМІРНИМИ.
    8) Також, навідео-доказі №3, чітко можемо спостерігати, як мною було "зписано" точний час правопорушення, д.н.з. СТЗ співробітників СБУ Д, завдяки яким я звернувся до полковника СБУ Д (Усі докази присутні, за потреби можу надати), під час якого, він підтвердив факт їх правопорушеня. Згідно яким ми маємо можливість зсилаючись на правила "BadCop" отримати висновок, що відбулося викриття "НЕДОБРОСОВІСТНИХ (BadCop)" співробітників СБУ Д, що дає право видати їм чергове покарання, з подальшим звільненням та притягненням до кримінальної відповідальності.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Неправильна відповідь на скаргу
  5. Дата походження: 20.04.2024

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,386
Реакції
718
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Гравець Влад Трули отримає покарання за Багоюз, інших порушень прав серверу я не помітив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі