Розглянуто Микола Шевчук ID560, Борис Сливенко ID6669 / Массові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
1. Нікнейм гравця: Микола Шевчук ID560, Борис Сливенко ID6669
2. Особистий нікнейм: Макс Набанов
3. Клан порушника: DarkLegion
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Не є членом злочинних огрупувант
5. Суть скарги: Зібрали код 5 на парковці НПУ м. Харків, хотіли провести РП з блок постом разом з СБУ та ЗСУ. Але клан DarkLegion спробував зірвати РП.
В цей час з*явилися два обіжені покемони Шевчук та Сливенко, перебуваючи на криші та почали DM в ЗЗ відносно працівників НПУ, при цьому кількість працівників НПУ була в рази більше ніж їх, що є порушенням PG. Побіг на кришу, та спригнув до них аби зібрати якісь докази що це були саме вони, я розумію що з моєї сторони були (NonRP дії) але іншого виходу не було, та прошу за даний факт мене не карати!. Коли їх обох убили, покемон Сливенко почав після смерті розмовляти, що є NonRP дії.
Через 4 хвилини після своєї смерті вони обоє повернулись до НПУ, що є порушенням (RK-1), та почали знову DM-ти в ЗЗ при цьому нехтуючи на правила PG, так-як їх було лише двоє а нас цілий батальйон. Спільно з працівниками СБУ та ЗСУ ми зупинили його транспорт шляхом його пошкодження, після чого покемон Шевчук вийшов з гри, що є порушенням (Ухід від РП). Хочу повідомити що покемон Микола Шевчук є лідером даного клану, і такі дії вчиняє регулярно з метою помсти, так-як з позором був вигнаний з посади полковника НПУ Харків.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 24.04.2023
Тайм коди:
1 відео.
00:02 (DM в ЗЗ + PG) Шевчук, Сливенко
00:27 (NonRP дії розмови після смерті) Сливенко
2 відео.
00:13 (DM в ЗЗ + PG + RK1) Шевчук, Сливенко
00:25 (Ухід від РП) Шевчук

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
На першому відео ідеально видно як ви порушили правило NonRP + ПГ, зробивши великий стрибок з криши що в реальному житті зробити неможливо, після того ви впали на землю, піднялись та далі побіжали як нівчом не бувало що рахується порушенням ПГ. На другому відео взагалі нічого не видно тому доказів на те що робили на другому відео немає. 00:37 як ви кажете нон рп дії від Сливенка, він сказав що перед тим як говорити сказав слово *офтоп*.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
На першому відео ідеально видно як ви порушили правило NonRP + ПГ, зробивши великий стрибок з криши що в реальному житті зробити неможливо, після того ви впали на землю, піднялись та далі побіжали як нівчом не бувало що рахується порушенням ПГ. На другому відео взагалі нічого не видно тому доказів на те що робили на другому відео немає. 00:37 як ви кажете нон рп дії від Сливенка, він сказав що перед тим як говорити сказав слово *офтоп*.
Я свою вину в нонрп діях визнав і написав це, ну це ніяк не пг.
На другому відео чітко видно ваші ніким. А після смерті не можна навіть в офтопі говорити!

Вова Добрий

<SIKARIO>Форумный герой ?‍♂️
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Даже если ты обвиняешь его в том что он прыгнул с большой высоты и побежал, это никак ни ПГ (значения аббревиатуры выучи наконец) Это максимум Нон-рп действия! Хоть замечу что это не „Hard RP” сервер и тут не вчитываются такие моменты, так как это „Medium RP” сервер.

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Ты как человек который постоянно фрапсишь, можешь показать свои действия от своего лица и думаю там таких моментов будет млн и других нарушений. Ну если ты уже за это взялся или идешь до конца или признавай вину :).

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
Ти шо смішний? Спригнути з 5-и етажного зданія то це взагалі не пг? По текстурам там 5-и поверхівка, а ти спригнув з неї, поговорив з трупом і пішов як не в чому не бувало. На почитай що таке ПГ:
"PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження.
Приклад: Спригнути з високої відстані від землі, встати та побіжати далі як будто нічого не було.

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Ти шо смішний? Спригнути з 5-и етажного зданія то це взагалі не пг? По текстурам там 5-и поверхівка, а ти спригнув з неї, поговорив з трупом і пішов як не в чому не бувало. На почитай що таке ПГ:
"PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження.
Приклад: Спригнути з високої відстані від землі, встати та побіжати далі як будто нічого не було.
Изначально это нон рп действия что он решил специально спрыгнуть и побежал с сломанными костями, если по рп

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
пг тут малая часть и в том что он уверенно прыгнул, но дальше нон рп. Про сравнению с тобой тут мелочь и она была нужна тут:) Тем более он сознался и своих нарушениях

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
А я що не зізнаюсь? Я тоже зізнаюсь за дм, но якщо мене посадять в деморган то і його також!

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
пг тут малая часть и в том что он уверенно прыгнул, но дальше нон рп. Про сравнению с тобой тут мелочь и она была нужна тут:) Тем более он сознался и своих нарушениях
его не посадят по очень важной причине, он нон рп действия делал что бы догнать вас и что бы вас наказали?

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
Ну а звідки ти знаєш чи це пг? Може ми тренеровані пацани які качались 30 лет і вийшли на охоту. І за рдм тут немає, ми тулили тільки по 1, ну і можливо випадково попав по іншому коли той відбігав. За дм тут немає, тут ладно є вже дм зз, але повторююсь на другому відео я не бачив ніків.

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Ну а звідки ти знаєш чи це пг? Може ми тренеровані пацани які качались 30 лет і вийшли на охоту. І за рдм тут немає, ми тулили тільки по 1, ну і можливо випадково попав по іншому коли той відбігав. За дм тут немає, тут ладно є вже дм зз, але повторююсь на другому відео я не бачив ніків.
Биография написана о твоей силе тренировки? Нет? Так можешь дальше не продолжать плакать мне тут

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
РДМ тут в любом случае, ты прикладывай свое видео если по одному тулили, если не прикладываешь видео твои слова пустые и это будет считаться РДМ

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
1682411820878.png
на тобі фрапс який останій був 22.04

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Переглянути вкладення 61197на тобі фрапс який останій був 22.04
Только я знаю о кнопке «Удалить»? Я знаю что ты не зайдешь в игру не включив фрапс. Почему то он у тебя всегда работает когда тебя обижают, но когда ты кого то он не работает ?

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
Погано знаєш ти мене, що кнопки *удалить* немає в мене

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, детально розглянувши вашу скаргу я прийшов до висновку :

Микола Шевчук ID560
отримає покарання по правилам :

13.6. Забороняється нападати під час проведення лекцій тренування та різних заходів що проводить організація. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]
13.7.
Забороняється напад на ЗСУ | СБУ | НПУ на їх території без згоди слідкуючого. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]
7.7.
"PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] (2на6+)
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин | warn ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 )
7.21. "RK" - Repeat Kill - Вбивство гравцем якого щойно вбив інший гравець на тому самому місці, де сталося вбивство. [ КПЗ 120 хвилин ]
7.19. "MDM" Mass DM - вбивство або нанесення шкоди двум і більше гравцям в короткий проміжок часу. [ КПЗ 180 - 300 хвилин | warn ]
7.11. Заборонено уникати поліцейської погоні будь яким чином. Наприклад: ховаючись в інтер'єрі, в воді, виходити з гри. [ КПЗ 120 хвилин ]

Борис Сливенко ID6669 отримає покарання по правилам :

13.6.
Забороняється нападати під час проведення лекцій тренування та різних заходів що проводить організація. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]
13.7.
Забороняється напад на ЗСУ | СБУ | НПУ на їх території без згоди слідкуючого. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]
7.7.
"PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] (2на6+)
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин | warn ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 )
13.5.
NonRP дії. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ] (розмови після смерті)
7.21. "RK" - Repeat Kill - Вбивство гравцем якого щойно вбив інший гравець на тому самому місці, де сталося вбивство. [ КПЗ 120 хвилин ]
7.19. "
MDM" Mass DM - вбивство або нанесення шкоди двум і більше гравцям в короткий проміжок часу. [ КПЗ 180 - 300 хвилин | warn ]

Ви (Макс Набанов 78856) отримуєте покарання за PG.

У сукупності гравець Микола Шевчук ID560 отримує 7 днів бану , гравець Борис Сливенко ID6669 отримує 7 днів бану.

Клан
Dark Legion отримує догану.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі