Відмовлено Микола Янгольський / Погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джек Денієлс

Стильний
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
49
Реакції
109
Бали
38
1. Ваш нікнейм: 6879
2. Нікнейм порушника: Микола Янгольський
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Погрози щодо позбавлення пересування мене та моїх сокланівців в "комендантську годину" *так правила говорять що пересування в комендантську годину обмежено. Але тут явна погроза та переслідування із за моєї скарги на коллег. Розберемо по пунктах, якщо я або мої соклановці будуть переслідуватись та обмежуватись у своїх правах я буду ссилатись на ці пункти правил
*Загальні правила
6.34. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. | Мут 30-120 хвилин / Деморган 30-120 хвилин / Бан до 5 днів
*Правила держ орг
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
Та власне на цю тему, де співробітник СБУ дозволяє собі неправомірні висказування по відношенню до інших гравців з метою залякування.
Моя скарга містила сугубо доцільні порушення зі сторони співробітників фракції так як мене обмежили в пересувані немаючи на це ніяких підстав.
Попереджую, почнется переслідування мене та моїх сокланівців буду оскаржувати ссилаючись на цю погрозу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць
6. Дата порушення: 02.01.26

Вкладення

• Screenshot_2026-01-02-01-37-08-091_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-02-01-37-08-091_com.android.chrome-edit.jpg
    340.2 Кб · Перегляди: 47

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
475
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!

Від гравця відсутні порушення, оскільки повідомлення не містить прямих погроз реального характеру та має форму суб’єктивного висловлювання.
Згідно з п. 4.6 Правил Форуму, порушень, передбачених даним пунктом, не виявлено, покарання не застосовується. Правила, на які ви посилаєтесь вище, застосовуються у випадку порушень безпосередньо в грі.

| Відмовлено |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі