Зачинено Мирослав Коваленко / Неправильне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
178
Реакції
136
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Мирослав Коваленко
  2. Особистий нікнейм:Артем Бандерівський
  3. Суть скарги: (( Проводиться РП ситуація де працівник СБУ порушує термін ПГ, адміністратор ігнорує правопорушення, продовжується рп і тут від працівника СБУ ДБ, знову ігнорує, потім працівник сбу уходе в ЗЗ де його добив. Мене відкидують за ДМ в ЗЗ. Адміністратор не бачив цілої рп ситуації видив покарання, тим самим показав свій ступінь безвідповідальності. Вимагаю компенсацію від адміністратора))
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    ((На відео не чути мій мікрофон, нор всі відігровки зброї і т.д були))
  5. Дата походження:16.06.2025

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Вітаю, шановний гравцю.
Дякую за ваше звернення. Хотів би надати роз’яснення щодо вашого покарання.

Ви були покарані згідно з пунктом правил 6.2.1. "DM in GZ" (DeathMatch в Зеленій Зоні) — доведення гравця до несвідомого стану в межах ЗЗ.
Покарання: Деморган від 120 до 180 хвилин. У разі повторного порушення — варн.

Примітка: Існують винятки, які описані в окремих правилах щодо різних РП-ситуацій (наприклад, напад на інкасаторів або військову частину за умов дотримання відповідних правил). Проте стрілянина у відповідь у Зеленій Зоні все одно заборонена і карається.​
Виняток можливий лише у випадку, якщо по вас відкрили вогонь першими, і ви маєте докази. У такому разі дозволяється, наприклад, увійти до інтер’єру, вийти з гри або іншим способом зберегти ігрове майно без порушення правил.​

Щодо твердження, що я не бачив повної РП-ситуації — це не відповідає дійсності. Я особисто переглянув повну ситуацію, перш ніж винести рішення.

Тепер щодо порушення PowerGaming (PG), про яке ви згадали.
В РП-ситуації було задіяно три автомобілі, один із них — з тонуванням, інший — без тонування, а також ваші вікна були зачинені. Коли ви вигукнули “До узбіччя”, це не могло бути почуто іншим гравцем через зачинене вікно. Далі — ви відкрили по ньому вогонь, хоча працівник СБУ на службовому авто з тонуванням не міг бачити, скільки саме гравців було в авто (це важливий момент у визначенні RP-ситуації).

Після цього ви почали намагатися підрізати авто, а біля НПУ м.Київ, що є Зеленою Зоною, вбили гравця, що і стало прямим порушенням пункту 6.2.1.
Як зазначено вище — відповідна стрілянина в ЗЗ заборонена, незалежно від того, як розвивалась ситуація до того.

Отже, вважаю, що покарання було винесено обґрунтовано та згідно з правилами.
Очікуйте відповіді
ГА / ЗГА.
Приємної гри на Ukraine GTA

Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
178
Реакції
136
Бали
48
Вітаю, шановний гравцю.
Дякую за ваше звернення. Хотів би надати роз’яснення щодо вашого покарання.

Ви були покарані згідно з пунктом правил 6.2.1. "DM in GZ" (DeathMatch в Зеленій Зоні) — доведення гравця до несвідомого стану в межах ЗЗ.
Покарання: Деморган від 120 до 180 хвилин. У разі повторного порушення — варн.

Щодо твердження, що я не бачив повної РП-ситуації — це не відповідає дійсності. Я особисто переглянув повну ситуацію, перш ніж винести рішення.

Тепер щодо порушення PowerGaming (PG), про яке ви згадали.
В РП-ситуації було задіяно три автомобілі, один із них — з тонуванням, інший — без тонування, а також ваші вікна були зачинені. Коли ви вигукнули “До узбіччя”, це не могло бути почуто іншим гравцем через зачинене вікно. Далі — ви відкрили по ньому вогонь, хоча працівник СБУ на службовому авто з тонуванням не міг бачити, скільки саме гравців було в авто (це важливий момент у визначенні RP-ситуації).

Після цього ви почали намагатися підрізати авто, а біля НПУ м.Київ, що є Зеленою Зоною, вбили гравця, що і стало прямим порушенням пункту 6.2.1.
Як зазначено вище — відповідна стрілянина в ЗЗ заборонена, незалежно від того, як розвивалась ситуація до того.

Отже, вважаю, що покарання було винесено обґрунтовано та згідно з правилами.
Очікуйте відповіді
ГА / ЗГА.
Приємної гри на Ukraine GTA
(( Як ви говорите, що сбу нас не бачило. В автомобілі банані сиділо 2 неоф що = 1 держ, він був БЕЗ тонування, також в другому авто було 2 неоф, але там було тонування. Тобто це означає що загалом було 3 неоф які він бачив, нагадаю 2 неоф = 1 держ, тоді чому ви його не відкинули за ПГ та ухід і ЗЗ?, тим паче він побачив що 4 неоф вийшло з автомобілів))

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
Адміністратор надав відповідь зверху.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі