Зачинено Михайло Володиморович | Знімає росіїску гру | Видав бан на добу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
643
Реакції
1,154
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:Михайло Володиморович
  2. Особистий нікнейм:Шон Джонсон
  3. Суть скарги:Я хотів запитати, для чого він знімає російську гру. Він сказав написати в ТГ і т.д. Потім почав зупиняти новачка. Я хотів допомогти цьому новачку та почав стріляти по ньому, проколов йому колесо і все. Після цього він відкинув мене у бан на 1 день. Я не розумію чому: коли його вбивають — він видає 60 хв деморгану, а коли я просто проколов колесо — він одразу кидає на день у бан.Я не підтримую людей, які знімають російську гру, неважливо, хто і звідки її створив. Він каже, що гру робили хлопці з Харкова, але водночас згадав, що її створив Євген Ковалевський з російського міста Томськ(Надав докази знизу). + Якщо як він каже робили хлопці з Харьков то навіщо вони зробили і війскову форму як у ***********************************?
    Як волонтер, який збирає кошти на ЗСУ, я не витримав того, що людина знімає російську гру, і почав по ньому стріляти. Готовий надати докази: ЗГА, посвідчення волонтера та відео з подяками від військових. Подяка від Війскових. Це все що я побачив як він рекламує росіїські проєкти хочеться його вбивати кожну секунду та навіть щоб він не встигав виходити з лікарні і його відразу вбивали. Як не розумію як його взагалі могли допустити до блогера Ukraine Gta
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Бан|Подяка від Війскових| Євген Ковалевський|Війскова форма як у рф|Відео як він грає в радмір.
  5. Дата походження: 23.09.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі