Розглянуто Михайло Косач, | Відмовляється звільняти, не знає правила Лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
38
Реакції
23
Бали
13
Нікнейм гравця: Михайло Косач
Особистий нікнейм: Гриша Люфан
Суть скарги:
Даний гравець відмовився звільнити мене, вказавши, що в ЗСУ звільнення можливе лише через 3 дні. Однак у правилах лідера зазначено, що якщо я бажаю звільнитися раніше, він зобов’язаний мене звільнити, але має право внести в ЧС фракції. Я нагадав йому про це, на що він відповів, що не мені його вчити, грубо відправив мене та просто пішов.

Крім того, зранку я просив про підвищення, але мені категорично відмовили, аргументуючи це тим, що підвищення проводиться за графіком о 16:00. Жодного Полковника або лідера не було в мережі аж до 17:30, я навідь відмітив кожного з них у діскорд сервері 06 але 0 реакції. Коли один із Полковників зайшов у гру, я ще 20 хвилин намагався зв’язатися з ним у рації, щоб він провів підвищення, але він або не бачив повідомлення, або ігнорував їх.

Прошу провести бесіду зі старшим особовим складом щодо цієї ситуації, оскільки вони категорично відмовляються підвищувати поза графіком і водночас не дотримуються власного розкладу.

Дякую за увагу.

Докази (скріншот/відео):
0:00 - Прошу звільнити по ЗВБ
1:26 - Каже те що не може мене звільнити тому що 3 дні повинен пробути
2:15 - Йдіть до генерала, хай він вас звільняє (по рп він мовчки пішов)

[Повышения не было]
P.S На скрінах час на годину меньше ніж в Україні так як я за кордоном.

Дата порушення:

Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
38
Реакції
23
Бали
13
Вибачаюсь, не правила лідера а правила державних організацій.

Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
38
Реакції
23
Бали
13
Нарешті мене звільнили, але все ж таки не належним чином. Я втомився чекати, поки це станеться, і протягом майже трьох годин просив Лідера звільнити мене, але він ніяк не реагував. Моє терпіння урвалося, і я почав голосно вимагати в рацію, щоб мене звільнили будь-яким способом. Врешті-решт мене звільнили, але за втратою довіри, хоча, згідно з правилами, таке звільнення можливе лише з дозволу адміністрації.

Доказ

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
З данним Полковником буде проведена бесіда стосовно данної ситуації.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі