Зачинено Михайло Малюк // 7.7 порушення правил гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ахметов.

Поважний гравець
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
92
Реакції
110
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Яренко Марк 695
2. Нікнейм порушника: Михайло Малюк

3. Суть скарги: Данный хлопец написав на мене скаргу за шантаж була ситуация від лідера сбу який забежал начал качать права с короной на голове что он тут генерал какой то слідчий и тд тп и украл типа и убежал тем нарушив процесуланні дії та правила поведінку лідерів (жмяк) повна ситуація 8:32 забегает генерал сбу в комнату процесуалніх дій 8:45 говорить что он слідчій підрозділу генерал не має розуміня обов*язків своїх шо он не следак и не опер 8:50 образа людини 9:10 можлива погроза тиск 10:45 втручання в діялність вру ; прокурора керівника вру 11:33 забрал задержанного и убежал

после чего було написано скаргу в прокуратуру та умовами від позовача було за моральну компенсацію предоставити 35 мілійонів для закриття ситуації - на що михайло малюк має майна для погашення боргу позовачу

по деклараціям умовно біля 200 мілійонів у генерала сбу я був представником позовача та сказв як можно віришити питання в рп стороні але пан михайло залив скаргу без свого мікрофона ситуації на 30+ хв але він обрізав прям все де він вихвалюєтсья що ему ничего не будет и написал жалобу за шантаж за скрагу на яку можно отримати бан або злити особисту інформацію але це було суто рп и міша це знав и залив скаргу яка не відносіться до рп и питався обманути администрацію ЯКЩО БУДЕ ТРЕБА МОЖУ ПОКАЗАТИ РОЗМОВУ В ВОЙСІ С

4. Доказ порушення (скриншот/відео): (жмяк)
5. Дата порушення: 16 02 2026 17 02 2026

Останнє редагування:

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Відповідь надано в минулій темі
За флуд передбачено покарання

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі