Розглянуто Михайло Набанов // не згідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
1. Нікнейм адміністратора: Михайло Набанов
2. Особистий нікнейм: Іван Блащина
3. Суть скарги: на мене була подана скарга де адміністратор видав мені покарання, з покаранням я згоден але є одне но, і це ухід в зз під час рп процесу, коли я вертався на територію картелю на мене накинули команду пурс (але я не звернув на це уваги тому що розмовляв паралельно в діскорді), на відео видно що команду на мене накинули за 500+ метрів від мене і попереджень про зупинку автомобіля не було, коли я вже приїхав на територію картелю я побачив двох працівників СБУ і вже тоді коли я вийшов з машини я почув слово ,,Зупиняємось", цікаво який може бути ухід в зз під час погоні якщо мені до цього ніхто не говорив про зупинку? Чи скажіть мені Набанов, на вашу думку коли гравець бачить що на нього накинули погоню, але працівників СБУ поряд немає то він повинний стати та їх зачекати? Ні я так не думаю як і кожний гравець) Тому я прошу змінити мені покарання на те яке я заслуговую. Дякую за увагу
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикріплю знизу
5. Дата походже
ння: 09.10.2023

Вкладення

• mta-screen_2023-10-09_23-34-14.png
    mta-screen_2023-10-09_23-34-14.png
    226.7 Кб · Перегляди: 69

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
299
Реакції
175
Бали
103
Вітаю Шановний гравець
Ви втекли від погоні в Зелену Зону та відкили вогонь по працівникам СБУ. Так як працівників було двоє, що це ще й рахується як Power Gaming з вашої сторони. Тому покарання визначене мною вважаю вірним.
Очікуємо рішення керівництва.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
Вітаю Шановний гравець
Ви втекли від погоні в Зелену Зону та відкили вогонь по працівникам СБУ. Так як працівників було двоє, що це ще й рахується як Power Gaming з вашої сторони. Тому покарання визначене мною вважаю вірним.
Очікуємо рішення керівництва.
Яка може бути погоння якщо мені навіть не казали про зупинку? Слово ,, Зупиняємось " мені сказали вже біля території картелю коли я вийшов з машини, ви взагалі читали скаргу?

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
Також ще раз передивившись відео я хочу запитати в вас Набанов, як працівник СБУ говорив до мене з закритими вікнами? Що ж виходить це йде також нон рп дія за яку він не отримав покарання)

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Від Вас спостерігався лише DM ZZ та PG, покарання за Ухід в ЗЗ буде знято
З адміністратором буде проведено бесіду

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі