Дольф Люнберг
НПУ-Х
- Реєстрування
- 18 Кві 2023
- Дописи
- 28
- Реакції
- 65
- Бали
- 33
- Нікнейм лідера/заступника:Михайло Павлюк
- Особистий нікнейм:Дольф Люнберг
- Суть скарги:Я виїхав із будівлі ЗМІ після чого я побачив як на узбічі стоїть авто Тойота леткрузер прада та почав зупиняти їх у мегафон відповідно щоб зупинити після чого машина почала рух та втаранилася в стіну і перекрила мені дорогу після того як я вийшов з авто я почув як Михайло Павлюк почав говорити цитую "Хлопці пакуйте його" я почав тікати забіг в гараж СБУ Д та після чого мене там спіймали та повели до автомобіля порушників після чого мені засунули кляп в рот та повезли в сторону ДКВС після того як привезли мене завели в будівлю після чого завели в кабінет та закрили двері кабінету та почали запитувати інформацію стосовно моїх документів після чого з мене зняли кайданки та я почав оборонятись та держати дистанцію я запитав його документи а саме посвідчення після чого мені його надали та після чого забігли співробітники СБУ та запакували їх ми зняли всі маски та відео та звукозаписуючі пристрої та після чого ми їх доправили в СБУ Д і почали проводити процесуальні дії.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Доказ 1 1:20 мене привезли в ДКВС 8:40 почали допит 9:10 почав самооборону Доказ 2 0:35 Почали затримання 2:05 почав знімати маску та відео та звукові записи 9:56 почали виводити порушників Доказ 3 0:55 виїхали з ДКВС 1:29 Оск людини 5:00 прибули в СБУ 6:50 почав проводити процесуальні дії Доказ 4 0:30 надав людині права адвоката 1:50 почали проводити слідчі дії 6:18 почали показувати відео докази
- Дата походження:24.05.24