Розглянуто Михайло Солідний//Не компетентність//Skarga

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бадигулжамал Рукосуев

Б.Рукосуев|05 |сервер|🤍
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
93
Реакції
151
Бали
36
Вік
26
1. Ваш нікнейм: Бадигулжамал Рукосуев
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Солідний
3. Суть скарги:Вітаю шановні га/зга я не згідний зі своїм поквранням та хочу його осквржити так як в даного гравця
не було видно повного екрану що є неправильним:відеодоказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація: дата, час, сервер;
вказані умови — текстові/словесні в ігровому світі у будь-якому форматі з вказанням основних моментів щодо товару, його кількості, ціни, якщо борг — термін повернення (наприклад: Я продаю Василю Пупкіну 3 вудки 5 рівня за 600 000);
будь-яке словесне/текстове/візуальне підтвердження іншою стороною цих умов в ігровому світі (наприклад, візуальне вважається — якщо сторона погоджується, присядьте 2 рази).

Також хочу звернути увагу на те що гравець подавав на мене скаргу не 1 раз того самого формату які були відмовлені що є правилом форума :Дублювання скарг (скарга з ідентичною проблемою на яку була вже надана відповідь);
Силки на скарги:

Скарга 1
Скарга 2
Скарга 3
Скарга 4

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Скарга
5. Дата порушення:09.02.2026

Останнє редагування:

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,725
Реакції
549
Бали
253
Вітаю

Так як скарга безпосередньо на моє ім'я - надам свою думку.
Адміністрація може відхилятись від вставновлених правил, якщо ситуація цього вимигає.
На відео від гравця було видно дату, час а також сервер

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,833
Реакції
2,042
Бали
253
Вітаю, покарання видане вірно. Переблокування на Ваш акаунт буде видане на 30 днів, квартира буде конфіскована та передана людині

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі