Відмовлено Михайло Солідний // By Zloy

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
144
Реакції
92
Бали
73
1. Ваш нікнейм: 20880
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Солідний
3. Суть скарги: Я не згоден із покаранням, виданим мені за DM in Green Zone з наступних причин:
  1. Місце події не є зеленою зоною згідно з правилами сервера.
    Прошу адміністрацію вказати, яким саме пунктом правил підтверджується наявність Green Zone у цій локації.(Ігрова зона)
  2. Вогонь по мені було відкрито першим іншим гравцем, після чого я діяв у межах самооборони.
    Таким чином, у мене була RP-причина для застосування зброї.
  3. DM це нанесення шкоди без RP-причини. У даній ситуації RP-причина присутня.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Втручання-в-рп-by-zloy.354407/#post-1421393
5. Дата порушення: 29.12.2025

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,720
Реакції
546
Бали
253
Вітаю. Ця територія є прилеглою до зеленої зони.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).

В примітці вказано, що "Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено".

Очікуємо розгляду ГА/ЗГА

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,583
Реакції
2,346
Бали
253
Вітаю, в правилах ігрових зон зазначено в списках магазини як зелена, тому покарання видане вірно.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі