Розглянуто Ми завжди маємо рацію, залишаємо думку за собою (адміністратора)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Вер 2023
Дописи
105
Реакції
33
Бали
31
1. Ваш нікнейм: 2263
2. Нікнейм адміністратора:
Юліан Романович
3. Суть скарги: Цей адміністратор не бачив всієї ситуації, прошу розглянути відеодокази адміністратора, так як вони почали стріляти першими, я почав захищатися, правилами це не заборонено.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 23.11.2025

Юліан Романович

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
20 Вер 2022
Дописи
61
Реакції
16
Бали
13
Вітаю!

Шановний гравець ви написали в репорт мене ображають я прийняв та почав слідкувати я побачив там що ви порушували ви послали гравця і вбили 2 людей!

Приємної гри на сервері Північна Україна. <3

Реєстрування
3 Вер 2023
Дописи
105
Реакції
33
Бали
31

Ты мне только ответил, когда я уже в деморге сидел, не обманывай.

Реєстрування
3 Вер 2023
Дописи
105
Реакції
33
Бали
31
Вітаю!

Шановний гравець ви написали в репорт мене ображають я прийняв та почав слідкувати я побачив там що ви порушували ви послали гравця і вбили 2 людей!

Приємної гри на сервері Північна Україна. <3
Ну все-таки ти всю ситуацію не бачив, як вони по мені почали першими стріляти, я захищався, твоєю думкою я мав стояти як істукан.

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець - у Адміністратора не було наданих доказів , щодо вашого порушення за неадекватні висловлювання. Адміністратор надасть вам компенсацію у розмірі 200.000 ігрої валюти та з ним будем проведено бесіду , щодо записання відео-доказів.

Підемо далі - наперед щоб ви також знали , Адміністратор фіксує наявні порушення з того моменту , коли він відповідає на REPORT та вже починає фіксувати порушення тим самим видає за цей час покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі