Розглянуто Мк Токсікі 2(Найшов звук!!)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
207
Реакції
540
Бали
96
Ваш нікнейм: Фредеріко Діпсайз
Нікнейм гравця: Олександрчина Киук
Дата порушення: 10.09.22
Опишіть ситуацію: Я його вбив(ворожий клан), він почав оскати мене і мою маму і тата говорити що мій тато ************************************************* і т.д.
Скріншот/відео від свого обличчя Тут
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: 0.03-0.20

Джон Чорний

Новий гравець
Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6
за 1 день 5 скарг на людей.зайнятись нічим ?і ти думаєш ти оцим собі канал на ютубі зробиш ?ахааха

Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
207
Реакції
540
Бали
96
за 1 день 5 скарг на людей.зайнятись нічим ?і ти думаєш ти оцим собі канал на ютубі зробиш ?ахааха
Геній. Мене мк шать то я повинен впітувати як губка? Я і так терпів 2 місяця без пк. То тепер відіграюсь на таких як Олександрчина)

Джон Чорний

Новий гравець
Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6
Геній. Мене мк шать то я повинен впітувати як губка? Я і так терпів 2 місяця без пк. То тепер відіграюсь на таких як Олександрчина)
Думаю просто ти це все пилиш ддя ютуба але це не набератиме мільйони переглядів щоб ти на цьому заробляв,знімай щось інше)

Джон Чорний

Новий гравець
Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6
+ясно що я був не правий,але для інших ти будеш підстави якісь робити і тд щоб тільки ролики постить(впевнений в цьому)

Тарік Кензо ( Хелл )

Sokaya and Kenzo FamQ Leader
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
+ясно що я був не правий,але для інших ти будеш підстави якісь робити і тд щоб тільки ролики постить(впевнений в цьому)
это не для ютуба , поверь , это просто такие люди у нас на сервере которые мкашат и не умеют разговаривать , зачем играть с быдлотой !

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Думаю просто ти це все пилиш ддя ютуба але це не набератиме мільйони переглядів щоб ти на цьому заробляв,знімай щось інше)
Це просто ігра, і МК не позволительно … розумію в когось бимбить но таким лібше не іграти. Кик з клану

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Доброго дня, Шановний гравець!
Гравця Олександрчина Киук буде покарано згідно правила

6.12 - Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті [Бан на 15 днів]
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі