Розглянуто Моана Рейнер/Не згідний з рішеням/на розгляд керівнику проєкта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Вендера

Блату немає,є довіра.Довіру не купиш By R.Wendera
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
36
Реакції
41
Бали
21
Форма подачі скарги:
Нікнейм адміністратора:Моана Рейнер
Особистий нікнейм:Роман Вендера
Суть скарги:

---

Вітаю!

Нещодавно трапилася дуже неприємна ситуація, пов’язана з гравцем Моана Рейнер. Справа в тому, що 14.08.2025 мене було обмануто (докази цьому наведені у темі на форумі: [Докази ]

У той день я втратив:

3 000 000$ (грн) з банківського рахунку;

мотоблок вартістю 5 000 000$ (грн).

Загальна сума збитків становить 8 000 000$ (грн).

Того ж дня, 14.08.2025, адміністратор Микола Ткач виніс рішення про блокування шахрая на 14 днів і повернення мені втраченого майна. Згодом, 21.08.2025, адміністратор Моана Рейнер підтвердив, що компенсація буде проведена (це підтверджується скріншотом).

Проте фактично мені повернули лише частину:

3 000 000$ (грн) ігрової валюти;

автомобіль BMW E34 525I без тюнінгу, орієнтовна вартість якого в автосалоні складає 600 000$ (грн).

Таким чином, замість повних 8 000 000$ (грн), я отримав компенсацію лише приблизно на 3 600 000$ (грн). Втрата склала ще 4 400 000$ (грн). Найголовніше — я так і не отримав назад свій мотоблок або його вартість.

Через такі випадки складається враження, що гравці можуть обманювати інших, переводити гроші чи майно на інші акаунти, отримувати мінімальне покарання (14 днів бану), а постраждалі лишаються без повної компенсації. Це демотивує, знижує довіру до гри та фактично відбиває бажання продовжувати грати.

Я вважаю, що ситуація повинна бути виправлена, адже чесні гравці мають право на справедливість і повне відшкодування збитків. Якщо шахрай отримав покарання, то й потерпілий має отримати назад усе своє майно, а не лише його частину. Інакше виглядає так, що обманювати вигідніше, ніж грати чесно.

Я особисто витратив багато часу і сил, а тепер мою працю просто знецінили.
Тому прошу повторно переглянути мою ситуацію і повернути мені мотоблок або компенсувати його повну вартість — 5 000 000$ (грн). Це буде чесно і справедливо по відношенню до мене як до гравця, який вкладає свій час у цей проєкт.

З повагою,
BY Wendera

Діскорд для звязку mr.wendera
Телеграм для звязку Wender4ik
Очікую від КЕРІВНИКА винесення рішення що до цієї ситуації.
---

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):нижче
Дата походження:Все розписано у скарзі

Останнє редагування:

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ситуація вирішена.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі