Розглянуто Моана Рейнер|Не здігний з рішенням|На розгляд Керівнику Проекта або Тех.Адміну/Головному тестеру

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Вендера

Блату немає,є довіра.Довіру не купиш By R.Wendera
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
36
Реакції
41
Бали
21
Нікнейм адміністратора:Моана Рейнер
Особистий нікнейм:Роман Вендера
Суть скарги:
Вітаю, шановний пане керівнику!

Пишу цю скаргу спеціально для вас із приводу дій адміністратора Моани Рейнер.

Суть скарги полягає в наступному: під час зльоту котеджу №91 у селі Вишневе відбулася ситуація, яку вважаю несправедливою. Гравець, що придбав котедж, робив це зі стороннім програмним забезпеченням (ПО). На підтвердження цього я маю фрапс, а також існує окрема скарга, яку я надішлю вам у Telegram для детальнішого розгляду.

На фрапсі чітко видно, що я натиснув кнопку “купити” першим, і мене одразу закинуло у котедж. Гравець, який у результаті отримав будинок, з’явився лише через 10 секунд після цього, що технічно неможливо без стороннього втручання.

Після цього адміністратор Моана Рейнер забрала котедж у гравця, однак я вважаю, що саме я маю повне право на нього, оскільки саме я здійснив покупку першим і маю всі докази цього.

Прошу вас переглянути логи системи та уважно перевірити ситуацію, щоб відновити справедливість і передати котедж №91 мені, як законному власнику.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Відео можу закинути TG @Wender4ik
(Форум не пропускає)
Дата походження:09.10.2025. 03:30:24

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!

За вами не спостерігалось придбання даного майна. На вашому відеодоказі немає кнопки "придбати" та не відбулось списання коштів, оскільки ви натискали на кнопку "Зайти до будинку".

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі